Χαλκίδα: Πλήθος παιδιών στην ανοιξιάτικη γιορτή των ΚΔΑΠ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Πλήθος παιδιών στην ανοιξιάτικη γιορτή των ΚΔΑΠ (ΦΩΤΟ)

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο “Χαλκιά – Αναστασιάδη” η ανοιξιάτικη γιορτή του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΟΠΠΑΧ) του Δήμου Χαλκιδέων...

Με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, τα παιδιά από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Χαλκιδέων παρουσίασαν διάφορα δρώμενα, καταχειροκροτούμενα από τους θεατές που είχαν κατακλύσει το Γυμναστήριο.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης στον σύντομο χαιρετισμό του, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αυξάνεται κάθε χρόνο ο αριθμός των παιδιών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και να απολαμβάνουν τις διάφορες υπηρεσίες που παρέχουν αυτά. Μάλιστα, ο Δήμαρχος διευκρίνισε ότι στόχος είναι να λειτουργήσει στον Δήμο και ΚΔΑΠ ΜΕΑ για παιδιά με ειδικές ανάγκες. 
Επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού (ΔΟΠΠΑΧ) Σωτήρης Ανυφαντής τόνισε ότι επιπρόσθετος στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών που θα παρακολουθούν δωρεάν αυτά τα προγράμματα, προκειμένου να διευκολύνονται οικονομικά οι οικογένειές τους. 
Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Κ. Μπαρούτας επεσήμανε από την πλευρά του Δήμου και του Δημοτικού Οργανισμού θα συνεχισθούν οι προσπάθειες, προκειμένου να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες από τα προγράμματα που εφαρμόζονται.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA