Άρης - Κύμη 60-73: Άλωσε το Αλεξάνδρειο και βύθισε τον «αυτοκράτορα» - Ένταση μετά το τέλος του αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άρης - Κύμη 60-73: Άλωσε το Αλεξάνδρειο και βύθισε τον «αυτοκράτορα» - Ένταση μετά το τέλος του αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέγαλη νίκη για την Κύμη και οδυνηρή ήττα για τον Άρη που βρίσκεται πλέον στην προτελευταία θέση της κατάταξης που οδηγεί στην Α2 Ανδρών...

Οι Θεσσαλονικείς «έπεσαν» με το τελικό 60-73 από την Κύμη, για την 22η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, με τους φιλοξενούμενους να βελτιώνουν σε 11-11 το ρεκόρ τους και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για το πλασάρισμα τους στην οκτάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η εκτελεστική δεινότητα από τα 6.75 (9/19 τρίποντα), η υπεροχή στη ρακέτα (43 με 21 υπέρ του) και οι όμορφες συνεργασίες των παικτών της (13 ασίστ), λειτούργησαν καταλυτικά, ώστε το συγκρότημα της Κύμης να φτάσει με άνεση στη νίκη, την ίδια στιγμή που οι «κίτρινοι», χωρίς τους τραυματίες, Γιάννη Αθηναίου, Γκάρι Μπελ στο παρκέ (αμφότεροι ήταν με αθλητικοί περιβολή, ανήμποροι να βοηθήσουν), ήταν κάκιστοι, αμυντικά και επιθετικά.

Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» εμφανώς εκνευρισμένοι από την απελπιστική εικόνα της ομάδας, -παρά τις απουσίες-, ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες ενώ κάποιοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον ισχυρό πλέον άνδρα του «Αυτοκράτορα», Δημήτρη Γουλιέλμο που ήταν «παρών» στο Αλεξάνδρειο.

Μάλιστα, κάποιοι προσπάθησαν ακόμη και να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του ματς μην αφήνοντας έτσι τον προπονητή των φιλοξενουμένων, Γιάννη Καστρίτη να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA