Αβραμόπουλος και Βίτσας επισκέφθηκαν πρόσφυγες στη Ριτσώνα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αβραμόπουλος και Βίτσας επισκέφθηκαν πρόσφυγες στη Ριτσώνα (ΦΩΤΟ)

Τα διαμερίσματα του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στη Λιβαδειά και το κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Ριτσώνα επισκέφθηκαν την Πέμπτη (12-04-2018) ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ε.Ε., Δημήτρης Αβραμόπουλος, και ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας...

Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με οικογένειες προσφύγων που φιλοξενούνται στις δομές και να ακούσουν τα προβλήματά τους.

Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, συνοδευόμενος από τον Δ. Αβραμόπουλος, επιθεώρησε τις δομές και ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων που αιτούνται άσυλο.
Στη διάρκεια της συνάντησης, αλλά και της ξενάγησης στους χώρους της Δομής έδωσε το παρών και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης ο οποίος είχε την ευκαιρία να θέσει υπ’ όψιν τους για άλλη μια φορά, τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος προκειμένου να λειτουργεί χωρίς προβλήματα ο χώρος.
 
Τόνισε ότι τα παιδιά των προσφύγων φιλοξενούνται σε σχολεία του Δήμου, ενώ και η Υπηρεσία Καθαριότητας ανταποκρίνεται καθημερινά στις ανάγκες.
 
Παράλληλα είπε ότι ο Δήμος έχει υποβάλει μελέτη στο αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου να υδροδοτηθεί η Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων με νερό από το δίκτυο ύδρευσης και να μην υπάρχουν προβλήματα και αναμένει τη σχετική απάντηση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA