Διοίκηση ΑΟ Χαλκίς: «Τι να τους κάνεις τους εχθρούς αν έχεις τέτοιους φίλους...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Διοίκηση ΑΟ Χαλκίς: «Τι να τους κάνεις τους εχθρούς αν έχεις τέτοιους φίλους...»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς:

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ τερματίζει στις πρώτες θέσεις της Γ' Εθνικής δεύτερος και με πείσμα, εχθρών και <<φίλων>> παραμένει στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.

Τι να τους κάνεις τους εχθρούς αν έχεις τέτοιους φίλους......και ο νοών νοητε .....

Δεκέμβριος 2017 - Ιανουάριος 2018 φυγή των ποιον ακριβοπληρωμενων και πληρωμένων ποδοσφαιριστων που είχαν έρθει το καλοκαίρι και τους έλεγαν ότι η ομάδα θα διαλυθεί και θα χάσουν τα χρήματα τους και την αξία τους. Κάποιοι είχαν βάλει το χεράκι τους και το στοματάκι τους.......οι φίλοι μας....

Όμως η Διοίκηση με δουλειά ,αγώνα καθημερινό,μάχες σε όλα τα μέτωπα,ψυχή,μυαλό,χρήματα,θυσίες και μαγκιά παραγωτικη ,ποδοσφαιρική,αγωνιστική σαν οικογένειά που είμαστε δώσαμε όρκο ζωής και αισιοδοξίας.

Μαζί μας είχαμε τους αγνούς φίλους και υποστηρικτές φιλάθλους τους οποίους ευχαριστούμε για την στήριξή τους στα δύσκολα.

Η δύναμη ψυχής η πίστη και η αγάπη για την ομάδα μας ,μας έκανε ποιο δυνατούς κατορθώσαμε αυτά που για ελάχιστους διαδρομιστές, καφενόβιους και αγράμματους νομοθέτες μας είχαν καταδικάσει.

Ευχαριστούμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστες τους ποδοσφαιριστες μας αυτοί που ήτανε από την αρχή και παρέμειναν,τον προπονητή,τον γυμναστή,και όλο το προπονητικο τιμ και το ιατρικό καθώς και τους νέους ποδοσφαιριστες που ήρθαν τον Ιανουάριο και έγιναν μια οικογένεια με τους παλιούς.

Συγχαρητήρια στους αγνούς φιλάθλους μας που δεν μας εγκατέλειψαν ποτέ.

Θέλουμε να υπενθυμισουμε σε ελάχιστους λασπολόγους και συκοφάντες ότι.... είναι μεγάλη και δύσκολη υπόθεση να ζει κανείς υπεύθυνα και όπως είχε πει και ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκης '' Να αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ,εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί εγώ θα φταίω.

ΥΓ.¨Συγνώμη που δεν διαλύσαμε την ομάδα για να ικανοποιησουμε τους ελάχιστους μικρόψυχους και κομπλεξικούς δήθεν παράγοντες ποδοσφαίρου. Αυτούς εξάλλου τους έχει στείλει στα αζήτητα ο φίλαθλος κόσμος του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ και δεν μπορούν να αναστηθούν ούτε το Πάσχα.

Έστω και στα γεράματα τους ας διδαχθούν από το ήθος και το μεγαλείο του Προέδρου Βασίλη Ταρνανα.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA