Γιώργος Παπαδάκης: «Με τον ΑΝΤ1 έχω συγγενική σχέση, είμαι μέτοχος στο κανάλι» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Γιώργος Παπαδάκης: «Με τον ΑΝΤ1 έχω συγγενική σχέση, είμαι μέτοχος στο κανάλι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά ήταν ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα», απαντώντας με αφοπλιστική για όλα!

«Έχουμε ωραία γειτονιά, εσύ κι εγώ, εγώ κι εσύ, μόνοι πάνω στη Γη. Δεν είναι υπονοούμενο. Αυτή η πρωινή ζώνη έχει στηθεί πάρα πολύ όμορφα, ξεκινώντας από τις 06:45 εμείς, στη συνέχεια εσύ. Μακάρι να έχει συνέχεια και τις υπόλοιπες ώρες το πρόγραμμα…» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

Μάλιστα είπε πως: «Δεν θέλω να έχω τρίτους να παρεμβαίνουν στη δουλειά μου. Όποιος παρεμβαίνει θα πρέπει να ξυπνάει. Δεν είναι δυνατόν σε μια εκπομπή να παρεμβαίνει κάποιος ο οποίος ξυπνάει περίπου την ώρα που τελειώνει η εκπομπή. Αν με πάρει τηλέφωνο θα του απαντήσω: Κοίταξε να δεις, πέρνα από το σπίτι κι άμα δε με βρεις το κλειδί θα κρέμεται πίσω από τον σύρτη».

Ο Γιώργος Παπασάκης σημείωσε ακόμη:
 
 «Τον ΑΝΤ1 τον αγαπάω, ο ΑΝΤ1 είναι σπίτι μου, δίνω την ψυχή μου γι’ αυτό το κανάλι και θα εξακολουθήσω να την δίνω τη ζωή μου, εάν και όσο μου ζητηθεί. Δεν πιστεύω στα συμβόλαια. Όταν μπήκαν στη ζωή μας τα συμβόλαια, άρχισε να πεθαίνει και το πάθος για τη δουλειά μας. Πιστεύω στις σχέσεις των ανθρώπων. Εγώ στον ΑΝΤ1 είμαι "μέτοχος", πιστεύω ότι είμαι "μέτοχος" μετά από τόσο καιρό».Ο μακροχρόνιος παρουσιαστής της ιδιωτικής τηλεόρασης, θυμήθηκε τις πρώτες του εκπομπές στο ξεκίνημα του ANT1, αλλά και την ημέρα που συνάντησε τη γυναίκα της ζωής του.

«Τη γυναίκα μου την γνώρισα εδώ στον ANT1. Την ερωτεύτηκα το έκρυψα για ένα χρόνο και εκείνη ήταν που έκανε το πρώτο βήμα. Μου λέει, πάμε να φάμε ένα μεσημέρι; Από τότε ζούμε μαζί, από εκείνο το μεσημέρι ζούμε μαζί. Ακούω την Τίνα, έχει καλύτερο κριτήριο από εμένα. Για τις υπερβολές μου, για τα λάθη μου, όλα η Τίνα», είπε για τη σύζυγό του.
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA