Χαλκίδα: Η γαϊδουριά δεν έχει όρια! Τζιπ της αστυνομίας πάρκαρε πάνω σε πεζοδρόμιο, σχεδόν μέσα στη στάση λεωφορείου! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Η γαϊδουριά δεν έχει όρια! Τζιπ της αστυνομίας πάρκαρε πάνω σε πεζοδρόμιο, σχεδόν μέσα στη στάση λεωφορείου! (ΦΩΤΟ)

«Παρκάρω όπου γουστάρω γιατί είμαι αστυνομικός...» - Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που συμβαίνει...

Όπως βλέπετε στις εικόνες του EviaZoom.gr που τραβήχτηκαν πριν λίγες ώρες στην οδό Αρεθούσης, ακριβώς απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, ένα τζιπ της ομάδας ΟΠΚΕ έχει παρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο και σε ελάχιστη απόσταση από τη στάση του Αστικού ΚΤΕΛ Χαλκίδας.
Βέβαια, όπως επισημάναμε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη περιοχή και σε άλλα σημεία της πόλης, (παραδείγματος χάρη όπως πριν λίγους μήνες με τα περιπολικά που είχαν σταθμεύσει ξανά πάνω σε πεζοδρόμια στη Νέα Αρτάκη, δείτε ΕΔΩ).

Κλείνοντας πάντως να σημειώσουμε ότι παρατηρώντας και τις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν με την ατιμωρησία και την ασυλία που παρέχεται σε αστυνομικούς της πόλης από τους φίλους τους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς της Χαλκίδας, (σ.σ. μία εισαγγελέας μάλιστα έχει και δεσμό με Χαλκιδέο αστυνομικό), εμείς δικαιολογούμε απόλυτα την συμπεριφορά του συγκεκριμένου οδηγού, ειδικά για ένα τέτοιο αδίκημα, αφού οποιοσδήποτε ένστολος της περιοχής να ήταν στη θέση του θα αναρωτιόταν εύλογα: «πάρκαρα παράνομα και; υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθώ και από ποιον;».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA