Καμμένος από Χαλκίδα: «Το μυαλό μας είναι στους δύο ομήρους...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Καμμένος από Χαλκίδα: «Το μυαλό μας είναι στους δύο ομήρους...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν όμηροι στις Τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος από τη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας όπου βρέθηκε για την εορτή του Αγίου Γεωργίου...

Δείτε ΕΔΩ Φωτορεπορτάζ

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τα όσα δήλωσε ο υπουργός:

«Είμαστε σήμερα εδω με όλη την στρατιωτική ηγεσία αλλα και τα κόμματα της βουλής προκειμένου να αποδώσουμε την οφειλώμενη τιμή στη Σχολή του Πεζικού που γιορτάζει σήμερα με τον Αγιο Γεώργιο τον Προστάτη της.

Το Πεζικό αποτελεί την προμετωπίδα των Ενόπλων Δυνάμεων και αυτη η Σχολή έχει διατηρήσει τις παραδόσεις, τον επαγγελματισμό, έχοντας βγάλει ήρωες.

Θελω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το λαό της Εύβοιας, της Χαλκίδας, τους αποστράτους, τους εφέδρους, που ειναι σήμερα εδω σε αυτή την γιορτή. Γιατι οι ένοπλες δυνάμεις το μόνο το οποίο χρειάζονται ειναι την αγάπη του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός βρίσκεται δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτές τις στιγμές που έχουμε έναν αξιωματικό κι έναν υπαξιωματικό ομήρους στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας όπως ακούσατε και απο την ημερησία διαταγή του Αρχηγού του ΓΕΣ.

Ο νους μας ειναι συνέχεια σε αυτούς και βεβαίως ο νους μας είναι σε όλο το προσωπικό που αποτελεί το κύριο οπλικό σύστημα. Όσα δισεκατομμύρια ευρώ κι αν χαλάσουμε για νέα μέσα, αυτα τα μέσα θα είναι άχρηστα αν δεν υπάρχει ο υψηλός επαγγελματισμός, το ηθικό των ελληνικών Eνόπλων Δυνάμεων, η ψυχή των ελλληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η ψυχή του έλληνα στρατιώτη, του έλληνα αξιωματικού, του έλληνα υπαξιωματικού. Με αυτο το μεγάλο εξοπλιστικό προσόν που έχει ο ελληνικός λαός δεν απειλούνται απο κανένα.

Επιθυμούμε την ειρήνη εργαζόμαστε για την ειρήνη και θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την ειρήνη. Αλλά δεν θα πρέπει να τολμησει και κανείς να αμφισβητήσει ενα χιλιοστό της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Χρόνια Πολλά σε όλους, χρόνια πολλά στο εν ενεργεία προσωπικό, χρόνια πολλά στους αποστράτους μας, χρόνια πολλά σε όλο τον ελληνικό λαό που σήμερα γιορτάζει την μεγάλη γιορτή του Αγίου Γεωργίου».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA