Με τους κρατούμενους των Φυλακών Χαλκίδας έκανε Ανάσταση ο Βαγγέλης Αποστόλου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με τους κρατούμενους των Φυλακών Χαλκίδας έκανε Ανάσταση ο Βαγγέλης Αποστόλου (ΦΩΤΟ)

Μαζί με τους κρατουμένους των Φυλακών Χαλκίδας γιόρτασαν την Ανάσταση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, και οι βουλευτές Γιώργος Ακριώτης και Τάσος Πρατσόλης, παρουσία του Μητροπολίτη Χαλκίδος κ.Χρυσοστόμου...

Ο Βαγγέλης Αποστόλου τόνισε στους κρατούμενους: «Είμαστε σήμερα μαζί σας για να γιορτάσουμε την Ανάσταση. Η Ανάσταση αυτή εύχομαι να συνδεθεί με την ελπίδα που έχει ο καθένας σας κάπου στην άκρη της ψυχής του για καλύτερες συνθήκες τις επόμενες μέρες της ζωής του. Εμείς από πλευράς της Κυβέρνησης κάνουμε ότι μπορούμε να είμαστε κοντά σας. Ήδη η Κυβέρνηση ετοιμάζει αυτή την ώρα παρέμβαση στο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας και να είστε σίγουροι και σε πείσμα μερικών ότι εμείς υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του και να βρίσκεται έχει δικαιώματα.. Να σας ευχηθώ χρόνια πολλά, υγεία και την ελπίδα να την κρατάτε πάντα γιατί αυτή θα είναι οδηγός της ζωής σας». 
Το «παρών» έδωσαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης.

Επίσης γιόρτασαν την Ανάσταση στη Φυλακή οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κεράτσας, Βασίλης Τσουχτίδης και ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παναγιώτης Τζαφέρος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA