Οργή λαού στα Δικαστήρια Ευελπίδων: Πέταξαν καφέδες και γιαούρτια στους αστυνομικούς για τους συλληφθέντες στο άγαλμα του Τρούμαν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οργή λαού στα Δικαστήρια Ευελπίδων: Πέταξαν καφέδες και γιαούρτια στους αστυνομικούς για τους συλληφθέντες στο άγαλμα του Τρούμαν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζική συγκέντρωση στην Ευελπίδων πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης (17-04-2018) εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, φοιτητές και σπουδαστές καθώς σήμερα παραπέμφθηκαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου οι δύο διαδηλωτές που συνελήφθησαν χθες από τα ΜΑΤ στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα...

Όπως θα δείτε επεισοδιακή ήταν η άφιξη στα δικαστήρια των δυο συλληφθέντων μελών του ΠΑΜΕ στα επεισόδια που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας την Δευτέρα 16 Aπριλίου κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου.

Οι εκατοντάδες συγκεντρωμένοι πέταξαν καφέδες και νερά εναντίον των αστυνομικών που μετέφεραν στο κτίριο τους συλληφθέντες οι οποίοι λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA