Πλήθος κόσμου στη κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη - Εργαζόμενοι των σούπερ μάρκετ, φίλοι, επιχειρηματίες και πολιτικοί στο τελευταίο αντίο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πλήθος κόσμου στη κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη - Εργαζόμενοι των σούπερ μάρκετ, φίλοι, επιχειρηματίες και πολιτικοί στο τελευταίο αντίο! (ΦΩΤΟ)

Φίλοι, συγγενείς και πολλοί εργαζόμενοι της εταιρείας «Σκλαβενίτης» έδωσαν το παρών σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά για την κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη, του επιχειρηματία που πέθανε αιφνιδίως την Κυριακή...

Στη κηδεία παρευρέθηκαν πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες, βουλευτές και εκπρόσωποι των κομμάτων, αλλά και απλός κόσμος που ήθελε να τιμήσει αποχαιρετίσει τον Στέλιο Σκλαβενίτη. 
Ο Στέλιος Σκλαβενίτης έχασε τη ζωή του από τη γρίπη τύπου Β με το θάνατό του να προκαλεί μεγάλη συγκίνηση στον όμιλο και τον επιχειρηματικό κόσμο. 

Τόσο τα σούπερ μάρκετ του ομίλου όσο και τα σούπερ μάρκετ από δύο ακόμα αλυσίδες έκλεισαν την ώρα της κηδείας σε ένδειξη πένθους.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας αποφασίστηκε σε όλα τα σούπερ μάρκετ της εταιρείας Σκλαβενίτης να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του ομίλου και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις.
Επίσης, αποφασίστηκε να κατατεθούν στη μνήμη του εκλιπόντος εκ μέρους της κάθε εταιρείας, αντίστοιχα, τα ποσά:

Ποσό 5.000 ευρώ στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Στέγης.

Ποσό 5.000 ευρώ στο Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας & Αγωγής.

Ποσό 5.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA