Πυροβολισμοί μετά από καβγά σε κλαμπ του Πειραιά τα ξημερώματα του Πάσχα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πυροβολισμοί μετά από καβγά σε κλαμπ του Πειραιά τα ξημερώματα του Πάσχα (ΦΩΤΟ)

Σκηνές «φαρ ουέστ» εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Πειραιά, όταν τουλάχιστον δύο άτομα βρέθηκαν έξω από το γνωστό κλαμπ «Frederica» και άρχισαν να πυροβολούν κατά του προσωπικού αλλά και των θαμώνων...
 

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα στην Τρούμπα. Τότε, τουλάχιστον δύο άτομα κατευθύνθηκαν προς το γνωστό κλαμπ «Frederica» και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τράβηξαν όπλο και άρχισαν να πυροβολούν στο δάπεδο, δίπλα στα πόδια των εργαζομένων και των θαμώνων που σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν τα όσα απίστευτα εξελίσσονταν μπροστά στα μάτια τους.
 

Αρχικά οι πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ ανέφεραν ότι πυροβολισμοί έπεσαν τόσο έξω όσο και μέσα στο κατάστημα, ωστόσο νεότερες πληροφορίες που συλλέχθηκαν από τις καταθέσεις που έλαβαν οι αστυνομικοί το πρωί της Κυριακής από μάρτυρες, αναφέρουν ότι ο καβγάς ξεκίνησε από παρεξήγηση που σημειώθηκε σε άλλο μπαρ που βρίσκεται επί της Νοταρά και κορυφώθηκε έξω από το Frederica. 

Παράλληλα, οι μάρτυρες αναφέρουν ότι στη συμπλοκή συμμετείχε μεγάλος αριθμός ατόμων (περισσότεροι από 10).
 

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr ανέφεραν ότι από τους πυροβολισμούς τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια και, δύο από αυτά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Από την έρευνα των αντρών της ΕΛ.ΑΣ. στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του καταστήματος εντοπίστηκαν επτά κάλυκες καθώς και τρεις ναυτικές φωτοβολίδες.
Οι δράστες αναζητούνται. Πάντως, με δεδομένο το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι είναι πιθανό ένας από τους δράστες να είναι ένας από τους τρεις τραυματίες, κάτι που θα φανεί από τις καταθέσεις που θα ληφθούν.

 

Τα αίτια που προκάλεσαν την συμπλοκή διερευνώνται.
 
Δείτε φωτογραφία από το κλαμπ λίγο μετά το περιστατικό που δημοσιεύθηκε από το bloko.gr:
Παράλληλα η επιχείρηση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από το κατάστημα, σε υπαίθριο χώρο και όχι εντός του καταστήματος...

Η ανακοίνωση:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA