Χαλκίδα: Το κρεοπωλείο «Ελαιοτριβιάρη - Σταματούκος» δέχεται παραγγελίες για το Πάσχα - 78 χρόνια ιστορίας και ποιότητας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Το κρεοπωλείο «Ελαιοτριβιάρη - Σταματούκος» δέχεται παραγγελίες για το Πάσχα - 78 χρόνια ιστορίας και ποιότητας!

Το κρεοπωλείο «Ο.Ελαιοτριβιάρη - Α. Σταματούκος Ο.Ε.», βρίσκεται στην οδό Ερμού 26, στη Χαλκίδα. Τηλ.: 22210 21770, 6936 792 104...

78 χρόνια ιστορίας και ποιότητας! Η τιμή είναι αυτό που πληρώνεις, αξία είναι αυτό που παίρνεις! Η προσεκτική επιλογή κρεάτων τηρείται αυστηρά και φέρει τις κατάλληλες πιστοποιήσεις για να έχετε ότι πιο εκλεκτό & υγιεινό!

Το κατάστημα διαθέτει δική του φάρμα στον Πισσώνα. Εδώ θα βρειτε ντόπια Ελληνικά κρέατα - Αρνιά και κατσίκια από την Εύβοια.

«Δεχόμαστε παραγγελίες για ντόπια αρνιά και κατσίκια Καρύστου, κοκορετσάκια και γαρδουμπάκια»!

Το κρεοπωλείο λειτουργεί στην οδό Ερμού 26 από το 1940. Πριν από αυτό, οι προπαππούδες είχαν κρεοπωλείο στην Δημοτική αγορά Χαλκίδας. Είναι η 6η γενιά κρεοπωλών και συνεχίζουν όπως μάθανε από τους παππούδες και τους γονείς τους, να διαλέγουν δηλαδή και να αγοράζουν τα ζώα ζωντανά από τους Έλληνες κτηνοτρόφους.
Η μεταφορά τους από τον τόπο παραγωγής προς τα σφαγεία γίνεται με το δικό τους υπερσύγχρονο φορτηγό ζωάδικο σε πιστοποιημένα σφαγεία της περιοχής μας. Επίσης διαθέτουν και την δική τους φάρμα στον Πισσώνα Εύβοιας. 

«Κρεοπωλείο Ο.Ελαιοτριβιάρη - Α. Σταματούκος Ο.Ε.», Ερμού 26, Χαλκίδα
Τηλ.: 22210 21770, 6936 792 104.

«Θερμές ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία...»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA