«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο επιχειρηματίας Στέλιος Σκλαβενίτης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο επιχειρηματίας Στέλιος Σκλαβενίτης (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένος ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας έμαθε το τραγικό νέο...

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης,  μέλος μιας από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.Τις τελευταίες ημέρες είχε υψηλό πυρετό και διαγνώστηκε με γρίπη, ενώ από την περασμένη Πέμπτη νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Δυστυχώς η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία και το απόγευμα του Σαββάτου εισήχθη στην Εντατική. Το πρωί της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής αιτία του θανάτου του.

Ήταν μόλις 54 ετών και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης μαζί με τα αδέλφια του Μαρία και Γεράσιμο, βρισκόταν στη διοίκηση του ομίλου και σήκωσαν το βάρος της συγχώνευσης με τον Μαρινόπουλο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1954 από τους Ιωάννη Σκλαβενίτη, Σπύρο Σκλαβενίτη και τον Μιλτιάδη Παπαδόπουλο, αρχικά ως Χονδρέμπορος. Το πρώτο σούπερ μάρκετ άνοιξε το 1969 στο Περιστέρι της Αθήνας.

Ο θάνατός του έγινε γνωστός το πρωί της Κυριακής. Και «πάγωσε» τους πάντες. Ήταν ένα από τα αδέρφια που βρίσκονταν στο τιμόνι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA