Χαλκίδα: Ζήτησε και πήρε αναβολή ο 35χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για κλοπές - Στις 9 Μαϊου η δίκη του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Ζήτησε και πήρε αναβολή ο 35χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για κλοπές - Στις 9 Μαϊου η δίκη του!

Ο Χαλκιδέος αστυνομικός που συνελήφθη για κλοπές, ζήτησε και πήρε αναβολή μαζί με τον δικηγόρο του, Θανάση Τάρτη...

Η δίκη του, που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου, θα διεξαχθεί τελικά στις 9 Μαϊου.

Ο Χαλκιδέος αστυνομικός συνελήφθη την Τρίτη (24-04-2018) και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χαλκίδας, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος αστυνομικός μαζί με τον ιδιώτη ξάδερφο του, κατηγορούνται ότι έκλεβαν μπαταρίες από κεραίες τηλεπικοινωνιών της Wind και της Vodafone σε περιοχή του Μαντουδίου στην Βόρεια Εύβοια.

Οι κλοπές είχαν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να καταθέσουν μηνυτήριες αναφορές κατά αγνώστων οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών.

Η σύλληψη του αστυνομικού, που αρνείται τις κατηγορίες, προήλθε μετά από μαρτυρία κατοίκου (βοσκού) της περιοχής, ο οποίος τον είχε δει να κινείται στη περιοχή την ημέρα που σημειώθηκε η τελευταία κλοπή, ενώ μάλιστα επειδή έβλεπε και εκείνος ότι κάτι δεν πάει καλά, είχε συγκρατήσει και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του.

Αστυνομικοί τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης (24-04-2018) στο Μπούρτζι Χαλκίδας και οδηγήθηκε μαζί με τον επίσης συλληφθέντα ξάδερφο του, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος τους άφησε ελεύθερους μέχρι την δίκη που αναμένεται να γίνει τελικά την Τετάρτη 9 Μαϊου 2018.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει εκδώσει έως τώρα κάποιο δελτίο Τύπου, όπως συνηθίζεται στις συλλήψεις των αστυνομικών στην υπόλοιπη χώρα.
 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA