Επίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων στην Εύβοια με αφορμή την εορτή του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων στην Εύβοια με αφορμή την εορτή του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου

Με αφορμή την εορτή του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι, 12 αρχισυντάκτες Ρωσικών περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης πραγματοποίησαν επίσκεψη σε πόλεις της Εύβοιας...

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε περιήγηση σε διάφορα μέρη από την Κάρυστο ως την Χαλκίδα, την Κύμη, την Λίμνη και την Αιδηψό, με στόχο να αναδείξουν και να προβάλουν τα πολιτιστικά και τουριστικά αξιοθέατα, αλλά και τα θρησκευτικά μνημεία του νησιού στη Ρωσία.

Στη Λίμνη οι 12 Ρωσοι δημοσιογράφοι, που συνοδεύονταν από τον Σύμβουλο Α’ της ρωσικής πρεσβείας, Βλαντιμίρ Μαϊστρένκο, έγιναν δεκτοί από τις αρχές της πόλης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι 12 αρχισυντάκτες των ρωσικών περιφερειακών μέσων ενημέρωσης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τον πρόεδρο του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Μιχάλη Ψύλο, που έδωσε επίσης το παρών στη συνάντηση.

Η επικεφαλής της αποστολής των Ρώσων δημοσιογράφων ήταν η Σοφία Ντουμπίνσκαγια, εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιφερειακού Τύπου της Ρωσίας. 

Μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ η Σ. Ντουμπίνσκαγια εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη θερμή υποδοχή που επιφυλάχτηκε στη ρωσική αντιπροσωπεία και τόνισε την ανάγκη της ενίσχυσης της δημοσιογραφικής συνεργασίας ανάμεσα στην ρωσική Ένωση Περιφερειακού Τύπου και το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA