Eurovision 2018: Πρώτο το Ισραήλ, δεύτερη η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Eurovision 2018: Πρώτο το Ισραήλ, δεύτερη η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Netta Barzilai, η οποία εκπροσώπησε το Ισραήλ ερμηνεύοντας το κομμάτι με τίτλο «Toy», κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού Eurovision 2018...

Η εκκεντρική Ισραηλινή τραγουδίστρια από την πόλη Hod Hasharon, γεννημένη στις 22 Ιανουαρίου του 1993, έχει δηλώσει πως αν δεν ήταν τραγουδίστρια, θα είχε σπουδάσει ψυχολογία ή θα φοιτούσε στο παιδαγωγικό τμήμα, για να γίνει νηπιαγωγός.

Η 25χρονη τραγουδίστρια, που έχει υπηρετήσει στον στρατό και αποτελεί μέλος του νεανικού κινήματος «aNoar HaOved VeHaLomed», έχει δηλώσει πως το τραγούδι της είναι γραμμένο για το κίνημα #MeToo, το κίνημα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, πράγμα που αποδεικνύεται και από το ρεφρέν, «im not your toy» (δεν είμαι το παιχνίδι σου).
Η Κύπρος, με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και το δυναμικό, χορευτικό τραγούδι «Fuego» σε σύνθεση του Άλεξ Παπακωνσταντίνου, κατέκτησε την δεύτερη θέση στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού Eurovision 2018.
Η «Beyonce της Ευρώπης», όπως την αποκάλεσε το BBC, η  ποπ τραγουδίστρια, αλβανικής καταγωγής, που μεγάλωσε στην Ελλάδα, ξεκίνησε την καριέρα της το 2007 ως μέλος των «Mystique», αλλά από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010 ακολούθησε σόλο καριέρα. Διεκδικούσε με πάθος τη συμμετοχή της στη Eurovision εδώ και χρόνια.   

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA