Εξώδικο Ελένης Μιτζιφίρη κατά Βασίλη Καθαροσπόρη για τις ύβρεις και την φράση «εκτός από τα μαλλιά, δεν έχουμε κάποια άλλη διαφορά» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εξώδικο Ελένης Μιτζιφίρη κατά Βασίλη Καθαροσπόρη για τις ύβρεις και την φράση «εκτός από τα μαλλιά, δεν έχουμε κάποια άλλη διαφορά»

Διαβάστε αναλυτικά το εξώδικο της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου, Ελένης Μιτζιφίρης κατά του Αντιδημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 

Της Μιτζιφίρη Ελένης του Αλεξάνδρου, κατοίκου Νέας Αρτάκης Ευβοίας, οδός Ελλησπόντου αρ. 11. 

ΚΑΤΑ Του Καθαροσπόρη Βασιλείου του Νικολάου, κατοίκου Χαλκίδας, οδός Νεοφύτου. 

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε αμφότεροι τυγχάνουμε εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων. Κατά τις συνεδριάσεις του ως άνω οργάνου, έχει τύχει πλείστες φορές να έλθουμε σε αντιπαράθεση λόγω των πολιτικών μας θέσεων, με αποτέλεσμα να εκφράζουμε τις διαφωνίες μας επί των θεμάτων που άπτονται του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Αναφορικά με την δική μου πλευρά, πάντοτε προσπαθούσα και προσπαθώ να προβαίνω τόσο απέναντί σας, όσο και απέναντι στα λοιπά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σε γόνιμο και υγιή διάλογο για την επίλυση των εκάστοτε προβλημάτων. 

Ωστόσο δεν έχουν υπάρξει λίγες οι φορές, όπου κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, εσείς ο ίδιος έχετε επιδοθεί σε μία «ανελέητη» προσπάθεια δυσφήμησής και σπίλωσης του ονόματός μου και του αγώνα που προσωπικά και καθημερινά δίνω για τα κοινά του τόπου. 

Για άλλη μία φορά, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Μαΐου 2018, κατά τη συνήθη τακτική σας, εκτοξεύσατε πλήθος ύβρεων και υπονοούμενων εναντίον μου, ενώπιον όλων των παρόντων προσώπων, η πλειονότητα των οποίων για ακόμη μία φορά κώφευσε απέναντι στις ακατανόητες εκφράσεις που χρησιμοποιούσατε για εμέ και την προσωπικότητά μου. 

Μάλιστα δε η τακτική σας να χρησιμοποιείτε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς, είναι συνήθης σε οποιονδήποτε «τολμά» να εκφράσει κάθε τι αντίθετο στα δικά σας «πιστεύω», γεγονός που είναι γνωστό τοις πάσι. Επί παραδείγματι κάποιες από τις χαρακτηριστικές εκφράσεις που έχετε εκστομίσει, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεστε απαξιωτικά και υποτιμητικά προς το πρόσωπό μου, είναι οι εξής : «….άει γαμήσου….», «….δεν πατάω σκατά, το αποφεύγω…..», «….εμείς εδώ οι σοβαροί άνθρωποι οικογενειάρχες, ασχολούμαστε και ακούμε…», δίνοντας την εντύπωση, που αντικατοπτρίζει τις αναχρονιστικές απόψεις σας, πως οποιοσδήποτε δεν έχει έλθει σε γάμο κοινωνία, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ισάξια με εκείνους που επέλεξαν τον θεσμό του γάμου. 

Μάλιστα, οι παρωχημένες αυτές απόψεις σας, ακούγονται και εκφράζονται δημόσια, με αποτέλεσμα να αποτελείτε εσφαλμένο πρότυπο για τους ακροατές, θεατές και ακόλουθούς σας. Αποκορύφωμα της εριστικής συμπεριφοράς σας αποτέλεσε, ως ανέφερα και ανωτέρω, η συνεδρίαση της 7ης Μαΐου 2018, όπου χωρίς όνειδος και δισταγμό εκτοξεύσατε, ένα ακόμη «κίτρινο» υπονοούμενο εναντίον μου, με άμεσο και ανομολόγητο σκοπό να πλήξετε κατάφωρα εμέ, την τιμή και την υπόληψή μου, δυσφημώντας με ενώπιον τρίτων προσώπων. 

Η φράση που χρησιμοποιήσατε έχετε επί λέξει ως εξής: «…εκτός από τα μαλλιά, δεν έχουμε κάποια άλλη διαφορά…»!!!! 

Τι επιθυμείτε να πείτε με αυτό; Ποιος ο λόγος να θίξετε ζητήματα που επουδενί λόγω δεν ευσταθούν και δεν αφορούν τα φλέγοντα προβλήματα του τόπου μας, έχοντας πάντα κατά νου, με τέτοιου είδους «αστεϊσμούς», όπως αυτοχαρακτηρίζετε τα κακεντρεχή σχόλιά σας, να με υποσκελίσετε; Μήπως επειδή φείδεστε επιχειρημάτων; Μήπως επειδή όλες οι ως άνω αναφερόμενες εκφράσεις που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε ως «βέλη» σας, ανήκουν και προέρχονται από μία «φαρέτρα» που στερείται περιεχομένου; 

Μάλλον τα έτη που θητεύσατε και θητεύετε στα κοινά του τόπου μας, δεν σας δίδαξαν να αντιμετωπίζετε τον συνομιλητή σας ισάξια, μάλλον ο αμοραλισμός σας διάβρωσε και μάλλον στην εκτυφλωτική θέα της εξουσίας αποδεικνύεται εκ των υστέρων πως οι οφθαλμοί θαμπώνονται και παραλύει κάθε αντίσταση του ανθρώπου. 

Με τη ρητή επιφύλαξη και κάθε άλλου νόμιμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς αυτόν τον οποίο απευθύνεται , προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες. 

Χαλκίδα, 09-05-2018 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA