«Γάζωσαν» με σφαίρες συνταξιούχο αστυνομικό σε ταβέρνα - Τελευταία εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας της οικογένειας Λάτση! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Γάζωσαν» με σφαίρες συνταξιούχο αστυνομικό σε ταβέρνα - Τελευταία εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας της οικογένειας Λάτση! (ΦΩΤΟ)

Με πέντε σφαίρες διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών δολοφονήθηκε ο 57χρονος συνταξιούχος αστυνομικός Σπύρος Παπαχρήστου μπροστά από την ταβέρνα «Κρητικός» στην Παλλήνη λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (01-05-2018) - Το θύμα έκανε μερικά βήματα, μπήκε στην ταβέρνα, όπου και ξεψύχησε...
 

Ο Σπύρος Παπαχρήστου ήταν πρώην αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στην ΕΚΑΜ. Είχε εκπαιδευτεί και είχε εξειδικευθεί σε επιχειρήσεις, αφού συνεργάστηκε με το αμερικανικό FBI και συμμετείχε σε κοινές δράσεις.
 

Το βιογραφικό του είναι πλούσιο σε επιτυχίες, ενώ, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στο zougla.gr, ξεχωρίζουν οι εξής δύο: το χτύπημα που επέφερε σε ομάδες ναρκωτικών οι οποίες για χρόνια βρίσκονταν στο απυρόβλητο, καθώς και ότι κατάφερε να επιβάλει τάξη στον χαώδη κόσμο των όπλων στην Κρήτη.
 

Εδώ και αρκετό καιρό εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας για την ευρύτερη οικογένεια Λάτση. Είχε αναλάβει ιδιαίτερα τον γιο της Μαριάννας Λάτση και την κόρη, Πάρη και Εριέττα, ενώ είχε υπό την προστασία του και τη χήρα του μπάρμπα Γιάννη, τη γιαγιά Λάτση.

Την υπόθεση της δολοφονίας του ανέλαβε εξαρχής το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
Ο Σπύρος Παπαχρήστου είχε πάει στην ταβέρνα «Κρητικός» το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη με παρέα και μάλιστα, σε ανταλλαγή μηνυμάτων με φίλους του αργά το ίδιο βράδυ, τους είχε προσκαλέσει να περάσουν από τον «Κρητικό» μαζί με τα παιδιά τους. Αυτό σημαίνει απλώς ότι το θύμα δεν είχε μεταβεί στην ταβέρνα για δουλειά και ότι ένιωθε απόλυτη ασφάλεια στον χώρο όπου βρισκόταν. 
Απόδειξη των ανωτέρω αποτελεί το μήνυμα που έστειλε το θύμα στους φίλους του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, ξημερώνοντας Πρωτομαγιά. Στο μήνυμα τους εύχεται «ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ».

Ήταν ψηλός, σωματώδης και άρτια εκπαιδευμένος, και για αυτόν τον λόγο οι συνάδελφοί του τον αποκαλούσαν «τεθωρακισμένο».

Η πρώτη εντύπωση που αποκόμισαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του ήταν μικρού διαμετρήματος, που σημαίνει πως ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για αυτό. 

Πληροφορίες: Zougla.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA