Γνωστή δημοσιογράφος για τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο: «Κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγώ το έζησα» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γνωστή δημοσιογράφος για τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο: «Κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγώ το έζησα» (ΦΩΤΟ)

Τον περασμένο Σεπτέμβριο (δείτε ΕΔΩ) η Ανθή Βούλγαρη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι προκειμένου να αφαιρεθεί ένας καλοήθης όγκος...

Η δημοσιογράφος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ωστόσο, δεν ξεχνά όλα αυτά που πέρασε και μάλιστα στο παρελθόν είχε αναφέρει πώς πιστεύει πολύ στον προστάτη – φύλακά της Άγιο Ιωάννη Ρώσο.

Με αφορμή λοιπόν τη χθεσινή ημέρα, -που εορτάστηκε ο Άγιος-, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Instagram: 

«Σήμερα γιορτάζει ο προστάτης Άγιος μου. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος.. ξέρω πως κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγώ το έζησα και οφείλω να το λέω. Στις 28 Σεπτεμβρίου όταν χειρουργήθηκα στο κεφάλι ήταν εκεί μαζί μου ..τον είδα μέσα στο χειρουργείο. Μου έγνεψε πως όλα πήγαν καλά.. μου χαμογέλασε και ξύπνησα από τη νάρκωση τόσο ήρεμη που ακόμη και οι γιατροί απορούσαν. Δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος αλλά μετά από αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Έχω χτυπήσει ένα σταυρουδάκι στο χέρι μου για να μην ξεχνάω και όταν ξεχνάω να θυμάμαι να μην χάνω την πίστη μου .. να χαμογελάω και να νιώθω ευλογημένη για όσα έχω…».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA