Ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης για την ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος κατά EviaZoom και Μιχάλη Τσοκάνη: «Θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης για την ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος κατά EviaZoom και Μιχάλη Τσοκάνη: «Θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο...»

Ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, Γιάννης Απατσίδης (συνήγορος του Κώστα Βαξεβάνη και πολλών άλλων), έκανε την ακόλουθη δήλωση στη σελίδα του στο facebook για την ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος κατά του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη (δείτε ΕΔΩ) για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα που περιέχουν καταγγελίες για Εισαγγελικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας...
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Απατσίδης:

1ον) Θεωρώ ότι κάθε Εισαγγελικός ή Δικαστικός Λειτουργός έχει το σθένος, τη δύναμη, και την υποχρέωση να υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του.

 

2ον) Θεωρώ ότι τέτοιου είδους ανακοινώσεις (στο παρελθόν υπήρξαν πολύ πιο αμετροεπείς) εκπορεύονται από ψυχολογία της μάζας, και στην πραγματικότητα βλάπτουν τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης.
 

3ον) Θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο να εκδίδονται ανακοινώσεις επιλεκτικά για εισαγγελικούς λειτουργούς, τη στιγμή που για άλλους (θύματα εγκληματικών οργανώσεων) παρατηρείται άκρα του τάφου σιωπή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA