ΠΛΑΙΣΙΟ
VIANEX
SMOKER LAND

Πανικός σε αίθουσα δικαστηρίου: Αλλοδαπός κόλλησε το όπλο στο κεφάλι αστυνομικού!

Μάρτυρας σε δικαστήριο τράβηξε όπλο μέσα σε δικαστική αίθουσα στο Γύθειο, προκαλώντας, πανικό, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα, καθώς κόλλησε το όπλο του στο κεφάλι μιας αστυνομικού και μάλιστα πάτησε την σκανδάλη, ευτυχώς όμως το όπλο έπαθε εμπλοκή και δεν υπήρξε οτιδήποτε χειρότερο...

Ο άνδρας, γιος γνωστής οικογένειας της περιοχής μετέβη στη αίθουσα του δικαστηρίου για την εκδίκαση υπόθεσης συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο κατηγορούμενος, υπήκοος Αλβανίας, έχει στο παρελθόν καταδικαστεί σε φυλάκιση για ενδοοικογενειακή βία και διακίνηση μεταναστών, όμως είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης ο μάρτυυρας φέρεται να απείλησε τον άνδρα που είχε υποβάλλει μήνυση, βγάζοντας το όπλο που είχε επάνω του. Παριστάμενη αστυνομικός του ζήτησε να ηρεμήσει και να αφήσει να βγει ο κόσμος απο την αίθουσα, όπως και έγινε.

Όμως, αμέσως μετά ο ένοπλος κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι της αστυνομικού και στιγμές αργότερα ...πάτησε την σκανδάλη.

Όμως ευτυχώς το όπλο παρουσίασε εμπλοκή και δεν υπήρξε πυροβολισμός, ενώ αμέσως η αστυνομικός τον αφόπλισε και με την βοήθεια συναδέλφων της κατόρθωσε να του περάσει χειροπέδες.
 
Πληροφορίες: ANT1

Χαλκίδα: 48χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε δύο σκυλιά έξω από σχολείο! (ΦΩΤΟ)

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (17-11-2018) έξω από το 12ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, όπου από καθαρή...