ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Πρώην σύζυγος επιχειρηματία «κάρφωσε» παράνομες εργασίες στη βίλα τους!

Την επέμβαση της αστυνομίας ζήτησε με καταγγελία που έκανε στο αρμόδιο τμήμα της Μυκόνου την Τετάρτη πρώην σύζυγος επιχειρηματία, για παράνομες εργασίες που γίνονταν στη βίλα τους στο νησί των Ανέμων...

Οι αστυνομικοί του Α.Τ Μυκόνου κατάφεραν να δράσουν αστραπιαία, αιφνιδιάζοντας τους αλλοδαπούς εργάτες που πραγματοποιούσαν εργασίες στη βίλα του επιχειρηματία Βαγγέλη Μπέη και της πρώην συζύγου του, Κατερίνας Γιατζόγλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόντρα μεταξύ του πρώην ζευγαριού κρατάει χρόνια. Μάλιστα, η κυρία Γιατζόγλου ήταν εκείνη που πρώτη είχε καταγγείλει στην Αστυνομία και στην Κτηματική υπηρεσία τις παράνομες οικοδομικές εργασίες, τις οποίες μάλιστα είχε αποδώσει στον πρώην σύζυγο της.

Οι αστυνομικοί λοιπόν έχοντας στα χέρια τους την καταγγελία της Κατερίνας Γιατζόγλου, φαίνεται ότι παρακολουθούσαν διακριτικά εδώ και μέρες τα όσα συνέβαιναν στην παραθαλάσσια βίλα στα Χουλάκια και περίμεναν να την κατάλληλη χρονική στιγμή για να δράσουν.
 
Πληροφορίες: thecaller.gr

Χαλκίδα: Μηχανάκι παρέσυρε και τραυμάτισε πεζό στη Λεωφόρο Χαϊνά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παράσυρση πεζού σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13-11-2018) στη Λεωφόρο Χαϊνά 96...  Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που διερευνώ...