Τραγωδία μετά το μπάτσελορ πάρτι: Νεκροί δύο οδοντίατροι και ιδιοκτήτης club από πρόσκρουση ταχύπλοου σκάφους στα βράχια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τραγωδία μετά το μπάτσελορ πάρτι: Νεκροί δύο οδοντίατροι και ιδιοκτήτης club από πρόσκρουση ταχύπλοου σκάφους στα βράχια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο αδέλφια οδοντίατροι και ένας ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης είναι τα θύματα της πρόσκρουσης σε βράχια ταχύπλοου σκάφους κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ αυτό έπλεε στη θαλάσσια περιοχή «Μούρου», Λουτρού Σφακίων...

Στο σκάφος επέβαιναν τέσσερα άτομα, τρία εκ των οποίων έχασαν τη ζωή τους ενώ το τέταρτο τραυματίσθηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν σκάφος του Λιμενικού και τρία ιδιωτικά σκάφη, ενώ ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία προς παροχή συνδρομής. 

Από τα συντρίμμια του σκάφους και από τα βράχια ανασύρθηκαν νεκροί, οι Σ. και Κ. Κ., δύο αδέλφια 32 και 33 ετών γνωστοί οδοντίατροι καθώς και ο Μ. Τ. 35 ετών ιδιοκτήτης club στα Χανιά. 

Και οι τρεις σοροί μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων και στο περιφερειακό ιατρείο όπου διαδραματίστηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας κατά την αναγνώρισή τους από τους συγγενείς που είχαν ειδοποιηθεί και μετέβηκαν στα Σφακιά. 
Την Κυριακή (20-05-2018), συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον έναν από τους νεκρούς, τον 35χρονο Μανώλη. 

Πρόκειται για τον νεαρό άνδρα, ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ των Χανίων, που τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε, πριν πιάσει το λιμάνι της Χώρας Σφακίων το σκάφος που τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο. 

Σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή, η σορός του άτυχου Μανώλη έφερε πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα, ενώ το μεγαλύτερο από αυτά προκάλεσε μεγάλη απώλεια αίματος και ήταν αυτό που τελικά οδήγησε στο θάνατό του.

Οι τέσσερις φίλοι είχαν πάει με ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος στην Αγία Ρουμέλη για το bachelor party φίλου τους και το βράδυ, μετά από μια στάση στην παραλία Μάρμαρα, κατά την επιστροφή τους στο Λουτρό, από άγνωστη αιτία, το σκάφος με μεγάλη ταχύτητα προσέκρουσε σε βράχια στην περιοχή του Φοίνικα. 

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τον τρομερό θόρυβο από την πρόσκρουση του σκάφους ενημέρωσαν τις αρχές και στο σημείο μετέβησαν από την Χώρα Σφακίων άντρες του Λιμενικού και στην συνέχεια πυροσβέστες από το κλιμάκιο Ανώπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο bachelor party ήταν συνολικά 8 άτομα, που στο τέλος χωρίστηκαν για να επιστρέψουν με δύο ταχύπλοα σκάφη. Δυστυχώς το πρώτο καρφώθηκε στα βράχια, με την τραγωδία να συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα…

Από τον Λιμενικό Σταθμό Σφακίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. 

ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: flashnews.gr, parakritika.gr, zarpanews.gr, cretalive.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA