Δημοτική παράταξη καταγγέλει τον Γκλέτσο ότι χτύπησε πολίτη στο δημοτικό συμβούλιο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δημοτική παράταξη καταγγέλει τον Γκλέτσο ότι χτύπησε πολίτη στο δημοτικό συμβούλιο

Ολόκληρη η ανακοίνωση - καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Στυλίδας:

«Κατά την συζήτηση του ψηφίσματος των Αγροτικών Συλλόγων Ανατολικής Φθιώτιδας σε προ ημερησίας διατάξεως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 ο Δήμαρχος Στυλίδας κ. Γκλέτσος έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ αυταρχισμού, απολυταρχισμού και επίδειξης πυγμαχικών ικανοτήτων εναντίον συμπολίτη μας που με την ιδιότητα του ως προέδρου Αγροτικού Συλλόγου επιχειρούσε να στηρίξει το ψήφισμα που είχε υποβάλει για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατά την συζήτηση ο Δήμαρχος - προφανώς μην αντέχοντας την περιγραφή της κατάστασης των αγροτικών υποδομών στο Δήμο - κατά τον προσφιλή του τρόπο - ανέλαβε ο ίδιος καθήκοντα Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, αφαίρεσε τον λόγο από τον συμπολίτη μας ( Κ. Ζαρκαδούλα ) αποκάλεσε τους κατοίκους της Σπαρτιάς κλέφτες και τον έδιωχνε από την αίθουσα συνεδριάσεων.

Μαινόμενος κατέβηκε από την έδρα του, με το στήθος του τον έσπρωχνε να βγει έξω για να συνεχίσουν εκεί , όπου μετά από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι τον γρονθοκόπησε. 
 
Επιστρέφοντας στην αίθουσα απειλούσε τους Δημ. Συμβούλους της πλειοψηφίας να μην ψηφίσουν το ψήφισμα γιατί αν το ψήφιζε έστω και ένας θα παραιτούνταν από Δήμαρχος εκείνη τη στιγμή.

Πράγματι κανένας Σύμβουλος της πλειοψηφίας δεν το ψήφισε. Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά την αντίληψη του Δημάρχου, ότι στις συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου έχουν θέση μόνο όσοι συμφωνούν μαζί του, ότι ο ίδιος «ζηλωτής του Ερντογάν» μπορεί να αλλάξει κατά το δοκούν τον μανδύα του Δημάρχου ή του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου και να ''χειροτονεί'' όποιον τολμήσει να του ''πάει κόντρα ''

Αυτές οι πρακτικές είναι ξένες με τον πολιτισμό της Στυλίδας δεν συνάδουν με το κύρος και το ήθος που πρέπει να διέπουν το Δήμαρχο και το Δημοτικό μας Συμβούλιο και δεν μπορεί να συνεχίζονται ανενόχλητα.

Πέρα από την νομική εξέλιξη της υπόθεσης, καλούμε τον λαό της Στυλίδας να καταδικάσει όχι μόνο το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά συνολικότερα τις αυταρχικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές του Δημάρχου».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA