Και στη Χαλκίδα: Σπείρα νοίκιαζε πολυτελή αυτοκίνητα από εταιρείες και στη συνέχεια τα έκλεβε! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Και στη Χαλκίδα: Σπείρα νοίκιαζε πολυτελή αυτοκίνητα από εταιρείες και στη συνέχεια τα έκλεβε!

Εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας νοίκιαζαν πολυτελή αυτοκίνητα από εταιρείες και στη συνέχεια δήλωναν ψευδώς ότι εκλάπησαν με σκοπό να τα υπεξαιρέσουν, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης...

Ως μέλη της ταυτοποιήθηκαν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, 28 έως 44 ετών, μεταξύ αυτών ο φερόμενος ως ιθύνων νους. Πρόκειται για 34χρονο Έλληνα, ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο βρίσκεται έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για ένοπλες ληστείες που φέρεται ότι διέπραξε σε καταστήματα των Αθηνών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εγκληματική ομάδα έδρασε την περίοδο από το Νοέμβριο του 2016 έως τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, διάστημα κατά το οποίο με τον παραπάνω τρόπο υπεξαίρεσε επτά αυτοκίνητα από εταιρίες ενοικιάσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα.
 
Δύο από τα οχήματα εντοπίστηκαν και παραδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αποστέλλεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων θυμάτων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA