Μπήκε στη φυλακή, αλλά αποφυλακίζεται τις επόμενες ώρες ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Μπήκε στη φυλακή, αλλά αποφυλακίζεται τις επόμενες ώρες ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος

Για λίγο μπήκε στη φυλακή ο γνωστός εκδότης Δημήτρης Ρίζος...
 
Την περασμένη Παρασκευή ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος», Δημήτρης Ρίζος εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού, όπου κρατήθηκε λόγω καταδικαστικών εις βάρος του αποφάσεων για χρέη ύψους 150.000 ευρώ προς το Δημόσιο.
 

Στη συνέχεια ο 83χρονος Δημήτρης Ρίζος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του και τη Δευτέρα οδηγήθηκε στις φυλακές της Κω. 

Ωστόσο μετά από λίγα 24ωρα η απόφαση του Εισαγγελέα άλλαξε μετά από αίτηση αποφυλάκισης που πραγματοποιήθηκε και ο γνωστός εκδότης αποφυλακίστηκε.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Protothema.gr, ο Δημήτρης Ρίζος παρέμεινε παράνομα στη φυλακή για δύο 24ωρα.

Συγκεκριμένα όπως τονίζεται στο δημοσίευμα: αναβολή... δύο ημερών παίρνει η αποφυλάκιση του Δημήτρη Ρίζου από τις φυλακές της Κω, καθώς ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος έπεσε «θύμα» της μνημειώδους ραστώνης του ελληνικού Δημοσίου, το οποίο παύει να λειτουργεί από το μεσημέρι της Παρασκευής και μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Το έγγραφο για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Ρίζου εστάλη από την εισαγγελία Αθηνών στις Φυλακές της Κω. Υπολόγισαν, όμως, χωρίς τον... ξενοδόχο, καθώς από τη μία η γραμματεία των φυλακών ήταν κλειστή και από την άλλη, απουσίαζε και ο διευθυντής, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του και να ανακτήσει την ελευθερία του ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ως εκ τούτου, ο Δημήτρης Ρίζος θα περάσει το διήμερό του στις φυλακές της Κω και εφόσον τη Δευτέρα ανοίξει η γραμματεία και επιστρέψει στο πόστο του ο διευθυντής, θα αφεθεί ελεύθερος να επιστρέψει στην πρωτεύουσα. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA