Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 66-71: Μεγάλο «διπλό» και καταγγελίες των «ερυθρόλευκων» κατά της αστυνομίας! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 66-71: Μεγάλο «διπλό» και καταγγελίες των «ερυθρόλευκων» κατά της αστυνομίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» τον Ολυμπιακό με το ίδιο νόμισμα, επικράτησε στο ΣΕΦ με 66-71 και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας...

Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα μέχρι και 12 πόντους, αλλά στο τέλος ο αγώνας ήταν ακατάλληλος για καρδιακούς.

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Νικ καλάθης που σημείωσε 18 πόντους, αλλά ήταν πρώτος για την ομάδα του και σε ριμπάουντ (8) και σε ασίστ (6).

Ο τρίτος τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (10/06, 19:00).

Απίστευτες καταγγελίες Ολυμπιακού για την αστυνομία! «Μπαμπάς σας ο Γιαννακόπουλος»

Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός έριχναν ευθύνες στην αστυνομία για τις συμπλοκές και τα χημικά σε οπαδούς, με τον Χρήστο Μπαφέ να κάνει και απίστευτες καταγγελίες για πρόκληση από την μεριά των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τον τιμ μάνατζερ των «ερυθρολεύκων», ένας από τους αστυνομικούς φώναξε σε οπαδούς «έρχεται ο μπαμπάς σας ο Γιαννακόπουλος να σας γα….ει», κι όταν ο ίδιος τον ρώτησε «τι κάνεις ρε;», του απάντησε «γ…ώ τον Ολυμπιακό σου και το μ…ί της μάνας σου».

Στον Ολυμπιακό διατίνονται μάλιστα, ότι ένας άλλος άνδρας των ΜΑΤ, προκαλούσε τους φιλάθλους πάνω από την είσοδο στα αποδυτήρια και παρότι ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, του είπε «γιατί τα κάνεις αυτά, σταματά να προκαλείς», αυτός συνέχισε.
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA