Σοβαρή καταγγελία κατά του Δήμου Χαλκιδέων: «Τραμπουκίζουν και παραβαίνουν τα καθήκοντα τους με "μιλημένους" αστυνομικούς» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοβαρή καταγγελία κατά του Δήμου Χαλκιδέων: «Τραμπουκίζουν και παραβαίνουν τα καθήκοντα τους με "μιλημένους" αστυνομικούς»

«Φωτιές» ανάβουν στο Δήμο Χαλκιδέων οι νέες καταγγελίες της Ελένης Μιτζιφίρη...

Δείτε τι αναφέρει μέσω facebook η ανεξάρτητη Δημοτική Συμβούλος του Δήμου Χαλκιδέων:

«ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!

ή να τα βάζετε μέσα σε βανάκια και να τ' ''αδειάζετε'' σε όμορους δήμους.

Τώρα, αυτοί που θίχτηκαν είναι αυτοί που κοιμούνται γατζωμένοι από τις καρέκλες τους, κοιτώντας να εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα, κάποιων μαφιόζων της νύχτας.

Να τραμπουκίζουν στον απλό πολίτη, να παραβαίνουν τα καθήκοντά τους, με ''μιλημένους'' αστυνομικούς και με μηχανήματα του δήμου να καθαρίζουν ακόμα και μέσα σε αυλές ιδιωτών, άσχετα αν, η πόλη βρωμάει.

Να καθαρίζουν μόνο την παραλία συγκεκριμένου καλοκαιρινού μαγαζιού και όχι όλες τις παραλίες της πόλης.

Και ξαφνικά, συγγενικό πρόσωπό τους, να εμφανίζεται και ως συνήγορος υπεράσπισης!!! Τι, ακριβώς να υπερασπιστεί; δεν έχω ακόμη καταλάβει.

Αλλά, δεν πτοούμαι με τίποτα. Ούτε με βαλτούς ξυλοδαρμούς πολιτών που τους πάνε κόντρα και τους ξεσκεπάζουν με σιδηρογροθιές.

Θα σταθώ δίπλα στον πολίτη που έχει δίκιο και μαζί θα το διεκδικήσουμε αφήνοντας στο ντουλάπι της μαύρης ιστορίας της πόλης μας, αυτούς που με σπόντα,τώρα διαχειρίζονται τις τύχες μας».
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA