Ελεύθερο «πουλί» ξανά ο Άκης - Η συνάντηση με την Βίκυ Σταμάτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ελεύθερο «πουλί» ξανά ο Άκης - Η συνάντηση με την Βίκυ Σταμάτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οκτώ μήνες μετά την καταδίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου σε κάθειρξη 19 ετών για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών και την επιστροφή του στη φυλακή, το Δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας...

Αποφυλακίστηκε (για δεύτερη φορά) λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης (03-07-2018) από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφού εγκρίθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του.

Ο άλλοτε ισχυρός υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στους δημοσιογράφους ευχαρίστηκε ιδιαίτερα τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη και απέδωσε στη φυλάκισή του όλα τα προβλήματα υγείας του. Τον Άκη Τσοχατζόπουλο περίμεναν οι δικηγόροι του Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου. 
Στο σπίτι του στο Χαλάνδρι έφτασε ο Ακης Τσοχατζόπουλος μετά την αποφυλάκιση του  και στην είσοδο τον περίμενε η Βίκυ Σταμάτη που τον υποδέχτηκε με μια αγκαλιά λέγοντάς του «σε ταλαιπώρησαν πολύ». 

Μιλώντας στους  δημοσιογράφους ο κ. Τσοχατζόπουλος  είπε πως δεν περίμενε να τους βρει και εκεί ενώ σε ερώτηση  για το αν εξακολουθεί να υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως δεν είναι ώρα για τέτοιες δηλώσεις.
Ο 83χρονος πρώην υπουργός, καταδικασμένος σε κάθειρξη 19 ετών για παράνομες αμοιβές από την προμήθεια των υποβρυχίων και των TOR M1, βγήκε μετά το μεσημέρι από τις φυλακές, καθώς με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου δόθηκε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του για λόγους υγείας.

Η αναστολή θα είναι σε ισχύ μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης που έχει καταθέσει κατά της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του, ενώπιον του Αρείου Πάγου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA