Φάνης Σπανός στο EviaZoom.gr: «Δεν πήγα στη διανομή τροφίμων! Θα ήταν φτηνός λαϊκισμός να ήμουν εκεί» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φάνης Σπανός στο EviaZoom.gr: «Δεν πήγα στη διανομή τροφίμων! Θα ήταν φτηνός λαϊκισμός να ήμουν εκεί»

Με αφορμή το δημοσίευμα, «Χαλκίδα: Ουρές για λίγα δωρεάν τρόφιμα στο Πάρκο του Λαού - Παρόντες και οι γνωστοί πολιτικάντηδες», ο Φάνης Σπανός επικοινώνησε με το EviaZoom.gr...

και τόνισε πως ούτε ο ίδιος όπως γράφει το δημοσίευμα, αλλά ούτε κανείς άλλος αιρετός της Περιφέρειας δεν πήγε στη διανομή τροφίμων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Χαλκίδα.

«Το να πάω εκεί θα ήταν φτηνός λαϊκισμός και δε θα το έκανα, όπως δεν το έχω κάνει ποτέ», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, ο οποίος ωστόσο, πριν λίγα 24ωρα είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση για την διανομή τροφίμων που προκάλεσε ποικίλα σχόλια, καθώς δεν αναφέρθηκε πουθενά ότι η συγκεκριμένη διανομή γινόταν από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Για λόγους δεοντολογίας και προς ενημέρωση των αναγνωστών, η δήλωση του Φάνη Σπανού δημοσιεύτηκε αυτούσια, αλλά ας θυμηθούμε ξανά τι έλεγε στην προηγούμενη ανακοίνωση του:

«Πραγματοποιούμε διανομές σε όλη την Εύβοια, ξεκινώντας από τη Χαλκίδα. Ακολουθούμε μια εντελώς νέα διαδικασία με στόχο τη γρήγορη και αξιοπρεπή επίδοση των ειδών στους ωφελουμένους. Είναι μια ελάχιστη συνδρομή στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, με την ελπίδα ότι κάθε χρόνο θα γίνονται λιγότεροι».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA