Γκάφα του Λιμενικού στη Δροσιά Χαλκίδας: Ανακοινώθηκε ότι πέθανε 76χρονη στη παραλία, ενώ ζει και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γκάφα του Λιμενικού στη Δροσιά Χαλκίδας: Ανακοινώθηκε ότι πέθανε 76χρονη στη παραλία, ενώ ζει και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας!

Σε μια «γκάφα» που έγινε άμεσα αντιληπτή από το EviaZoom.gr, υπέπεσε το Λιμενικό Σώμα, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν ευθύνεται για το λάθος το Γραφείο Τύπου ή υπηρεσία του Λιμεναρχείου Χαλκίδας που μεταφέρει τις πληροφορίες στο αρμόδιο τμήμα του Λιμενικού...

Συγκεκριμένα την Πέμπτη (26-07-2018) το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος ανακοίνωσε πως μία 76χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Παναγίτσα στη Δροσιά Χαλκίδας, τονίζοντας στην ανακοίνωση, ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ωστόσο το EviaZoom.gr είχε πληροφορίες ότι η γυναίκα ζει και νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια.

Είναι αντιληπτό ότι λάθη μπορούν να γίνουν σε κάθε υπηρεσία, ακόμη και του κράτους, αλλά πρέπει άμεσα να διορθώνονται όπως έγινε και σε αυτή την περίπτωση.

Μετά από επικοινωνία του EviaZoom.gr με το Γραφείο Τύπου, οι αρμόδιοι υπάλληλοι επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες μας και η λανθασμένη ανακοίνωση με τον θάνατο της 76χρονης έχει διαγραφεί και δεν υπάρχει πλέον στις ανακοινώσεις του Λιμενικού.

Δείτε τις εικόνες, με το πριν και το μετά στις ανακοινώσεις του Λιμενικού Σώματος που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος:


Πλέον η ανακοίνωση για τον θάνατο της 76χρονης δεν υπάρχει:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA