Ιστιαία - Αιδηψός: Καταγγέλεται και για πλαστογραφία η Διευθύντρια του Δήμου που είχε συλληφθεί για «φακελάκι» 1.200 ευρώ - Με πλαστό τιμολόγιο εισέπραξε 42.000 ευρώ η εταιρεία που ανήκει στον σύζυγο της! (ΕΓΓΡΑΦΑ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ιστιαία - Αιδηψός: Καταγγέλεται και για πλαστογραφία η Διευθύντρια του Δήμου που είχε συλληφθεί για «φακελάκι» 1.200 ευρώ - Με πλαστό τιμολόγιο εισέπραξε 42.000 ευρώ η εταιρεία που ανήκει στον σύζυγο της! (ΕΓΓΡΑΦΑ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες καταγγελίες - «φωτιά» για την 50χρονη Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού που είχε συλληφθεί στις 7 Ιουνίου 2018 στο Νέο Πύργο Ιστιαίας για παθητική δωροδοκία και «φακελάκι»...

Συγκεκριμένα η 50χρονη, που είχε αφεθεί ελεύθερη, είχε κατηγορηθεί ότι ζήτησε και πήρε «φακελάκι» 1.200 ευρώ από 47χρονο αγρότη για να διεκπεραιώσει πιο γρήγορα προσωπική του υπόθεση, ενώ τα χρήματα, τα οποία είχαν προσημειωθεί από την Αστυνομία, βρέθηκαν λίγα λεπτά μετά τη συνάντηση μέσα σε φάκελο στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου της. 

Δείτε ΕΔΩ τι είχε καταγγείλει ο 47χρονος αγρότης.

Tο αυτόφωρο είχε μετατραπεί σε ρητή δικάσιμο και η δίκη δεν έγινε, καθώς με απόφαση του Εισαγγελέα Χαλκίδας, η υπόθεση αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2019!

Παράλληλα ο δικηγόρος της 50χρονης είχε κάνει λόγο για σκευωρία (δείτε ΕΔΩ).

Όπως θα δείτε η 50χρονη Διευθύντρια εμπλέκεται και σε υπόθεση πλαστογραφίας στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού

Σύμφωνα με την καταγγελία των δημοτικών συμβούλων, -ανάμεσα τους και η επικεφαλής της Αντιπολίτευσης, Ουρανία Παπαδάκη - Παπανδρέου-, στην υπηρεσία της Πολεοδομίας που ήταν προϊσταμένη η 50χρονη κατηγορουμένη, κατατέθηκε τιμολόγιο πλαστογραφημένο για την είσπραξη 42.000 ευρώ, για ένα έργο που είχε παραδωθεί και είχε αποπληρωθεί ξανά το 2003. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, από τον έλεγχο προέκυψε ότι το τιμολόγιο ήταν πλαστό και τα χρήματα θα εισέπραττε παράνομα εταιρεία που ανήκει στον σύζυγο της κατηγορουμένης.

Είχε προηγηθεί και επίσημη καταγγελία του δημοτικού συμβούλου, Βασίλη Δημόπουλου
Και αυτή η υπόθεση βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού, Λίνα Ευσταθίου - Σπανού δεν θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα για τις νέες καταγγελίες.

Αντίθετα η επικεφαλής της Αντιπολίτευσης, Ουρανία Παπαδάκη - Παπανδρέου τόνισε τα εξής:

«Δεν είναι απλά πλαστογραφία! Άλλαξαν κωδικούς στο Δήμο. Ήταν μία καλοστημένη μηχανή για ένα έργο το οποίο είχε τελειώσει το 2003 και είχε πληρωθεί το 2003. Το έβαλαν ξανά σαν έργο που έγινε το 2017 και ξαναπληρώθηκε το 2017».

Με την υπόθεση ασχολήθηκε και το δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ   

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA