Καμμένος για το Σκοπιανό: «Εκλογές, δημοψήφισμα ή ψήφιση από 180 βουλευτές» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καμμένος για το Σκοπιανό: «Εκλογές, δημοψήφισμα ή ψήφιση από 180 βουλευτές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (03-07-2018) ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο ΥΠΕΘΑ...

Σχετικά με την χθεσινή του απουσία από το υπουργικό συμβούλιο ο Π. Καμμένος ξεκαθάρισε πως η απουσία του σημειώθηκε λόγω υποχρεώσεων στο Υπουργείο.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών και το Σκοπιανό, ανέφερε πως «δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να προχωρήσει η συμφωνία, χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαδικασία στο ΝΑΤΟ, αν δεν τελειώσει το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, και αν δεν περάσει η συμφωνία από την Ελληνική Βουλή» και συνέχισε:

«Δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση η συμφωνία χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει. Αυτό γίνεται ή με την ψήφιση από 180 βουλευτές, ή με δημοψήφισμα ή με εκλογές. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να προχωρήσει η συμφωνία χωρίς την άποψη του Ελληνικού λαού».

«Εκτός και αν έρθει με 180 βουλευτές και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ αλλάξουν την στάση την οποία έχουν. Εκεί δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι», συμπλήρωσε ο υπουργός.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA