ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

«Μυστική» επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι - «Επισκέφθηκα τον τόπο της τραγωδίας...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στις πληγείσες, από τις πυρκαγιές, περιοχές στο Μάτι Αττικής, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (30-07-2018) ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος γνωστοποίησε την επίσκεψη του μέσω twitter...

Περίπου μια ώρα διήρκεσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, στο Μάτι. Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την περιοχή όπου συντελέστηκε η τραγωδία και συνομίλησε με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.

Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες, όπως δήλωσε ο ίδιος.

«Επισκέφθηκα σήμερα τον τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

ΒΙΝΤΕΟ

Χαλκίδα: Μηχανάκι παρέσυρε και τραυμάτισε πεζό στη Λεωφόρο Χαϊνά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παράσυρση πεζού σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13-11-2018) στη Λεωφόρο Χαϊνά 96...  Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που διερευνώ...