Τρομακτικό τροχαίο στη Χαλκίδα: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής! Η μηχανή σφηνώθηκε κάτω από το αυτοκίνητο - Αποκλειστικές Εικόνες και Βίντεο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τρομακτικό τροχαίο στη Χαλκίδα: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής! Η μηχανή σφηνώθηκε κάτω από το αυτοκίνητο - Αποκλειστικές Εικόνες και Βίντεο!

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε στις 3:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (31-07-2018) λίγα μέτρα μακριά από την Παλαιά Γέφυρα, επί της Λεωφόρου Καραμανλή 6, με θύμα τον 23χρονο Χαλκιδέο μοτοσικλετιστή, Γιάννη - Παναγιώτη Λάμπρου... 

Ο 23χρονος βρήκε τραγικό θάνατο με την μηχανή του, η οποία σφηνώθηκε στη κυριολεξία κάτω από αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη περιοχή. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός κατέβαινε την κεντρική Λεωφόρο της Χαλκίδας, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο της μηχανής και εκείνη εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να καταλήξει με σφοδρή δύναμη μαζί με τον οδηγό κάτω από το αυτοκίνητο που βλέπετε. 

ΒΙΝΤΕΟ
Στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος και στη συνέχεια κατέφθασαν αστυνομικοί της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 23χρονο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σημειώνεται ότι για να απομακρυνθεί με ασφάλεια ο νεαρός αλλά και η μηχανή από το αυτοκίνητο στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA