Αυτοψία Αποστόλου στο Κοντοδεσπότι Ψαχνών - «Όντως υπάρχουν ζημιές και θα τις καλύψουμε» - Μέχρι τις 27 Αυγούστου οι αιτήσεις! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αυτοψία Αποστόλου στο Κοντοδεσπότι Ψαχνών - «Όντως υπάρχουν ζημιές και θα τις καλύψουμε» - Μέχρι τις 27 Αυγούστου οι αιτήσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Κοντοδεσπότι Ψαχνών βρέθηκε την Τετάρτη (22-08-2018) ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Θεοφάνη Κουρεμπέ...

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής σχετικά με τη διαδικασία αποζημίωσης, τόσο για τις πληγείσες εκτάσεις από ελαιόδεντρα όσο και για τα πευκόδεντρα που κάηκαν από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Μέχρι τις 27 Αυγούστου οι αιτήσεις των κατοίκων για τις δηλώσεις ζημιάς.

Όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αποστόλου:

«Όντως υπάρχουν ζημιές γι' αυτό και ήρθαμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να ενημερώσουμε τους κατοίκους για τις δυνατότητες που έχουμε, να καλύψουμε ένα μεγάλο μέρος από αυτές τις ζημιές και εγώ θα έλεγα και το σύνολο των ζημιών, αφού βεβαίως υποβληθούν οι σχετικές δηλώσεις και γίνει η απαραίτητη εκτίμηση από πλευράς των υπηρεσιών του ΕΛΓΑ ούτως ώστε σε γρήγορο χρόνο να μπορέσουμε να ανακουφίσουμε τους πληγέντες». 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA