Δροσιά Χαλκίδας: Ένοπλοι ληστές «μπούκαραν» σε δύο σούπερ μάρκετ και στο αρτοποιείο «Κοντογιάννης» - Έκαψαν τα αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δροσιά Χαλκίδας: Ένοπλοι ληστές «μπούκαραν» σε δύο σούπερ μάρκετ και στο αρτοποιείο «Κοντογιάννης» - Έκαψαν τα αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν!


Σκηνές τρόμου στη Δροσιά Χαλκίδας...

Πέντε άτομα φορώντας κουκούλες και κρατώντας όπλα εισέβαλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (09-08-2018) στα super market «LIDL» και «Κρητικός», ενώ στη συνέχεια «μπούκαραν» και στο αρτοποιείο «Κοντογιάννης», στη πλατεία της Δροσιάς...

Δείτε ΕΔΩ τι λέει στο EviaZoom.gr ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου - «Σπάσανε τις τζαμαρίες και μπήκανε μέσα! Το εργαστήριο ήταν ανοιχτό και τους είδαν πως ήταν! Ο συναγερμός χτύπαγε συνέχεια!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αρχή έγινε στις 4:10 όταν οι άγνωστοι δράστες μετέβησαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στο super market «LIDL» στην Επαρχιακή Οδό Χαλκίδας - Δροσιάς.

Το super market ήταν ανοιχτό λόγω έργων και μέσα στο κατάστημα βρισκόταν ένας σεκιουριτάς, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από τους κουκουλοφόρους, ενώ ακινητοποιήθηκε με τη χρήση βίας και μία υπάλληλος του super market που κατέφθασε μετά από 20 λεπτά στο κατάστημα.

Ο συναγερμός ήταν απενεργοποιημένος και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ αφαίρεσαν 3.000 ευρώ από τα ταμεία και στη συνέχεια έκλεψαν το αυτοκίνητο της υπαλλήλου και κατευθύνθηκαν με τα δύο οχήματα προς την πλατεία της Δροσιάς για να συνεχίσουν την δράση τους.

Αυτή τη φορά έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία του super market «Κρητικός» και κατάφεραν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 3.000 ευρώ.

Ακολούθως πήγαν στο αρτοποιείο «Κοντογιάννης» και αφού έσπασαν την τζαμαρία άρπαξαν 150 ευρώ από το ταμείο και τράπηκαν σε φυγή με τα δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρέθηκαν καμμένα λίγο μετά τις 6:00 το πρωί στη περιοχή Μουρίκι Θήβας.

Και στις δύο επιχειρήσεις ο συναγερμός χτύπησε με αποτέλεσμα η γειτονιά να «σηκωθεί» στο πόδι.

Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Τριπλή ληστεία στη Δροσιά: Δείτε τι λέει στο EviaZoom.gr ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου - «Σπάσανε τις τζαμαρίες και μπήκανε μέσα! Το εργαστήριο ήταν ανοιχτό και τους είδαν πως ήταν! Ο συναγερμός χτύπαγε συνέχεια!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA