Έξω Παναγίτσα: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε 29χρονη Χαλκιδέα που επέβαινε σε ποδήλατο - «Ευχαριστώ τον Θεό που σώθηκα»! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έξω Παναγίτσα: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε 29χρονη Χαλκιδέα που επέβαινε σε ποδήλατο - «Ευχαριστώ τον Θεό που σώθηκα»! (ΦΩΤΟ)

Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της Τετάρτης (01-08-2018) η 29χρονη Χαλκιδέα, Χριστίνα Χαρμαντά όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από 10 αδέσποτα σκυλιά την ώρα που επέστρεφε με το ποδήλατο από την δουλειά της, στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας, πίσω από το πολυκατάστημα «Jumbo»...

Η 29χρονη περιγράφει στο EviaZoom.gr τα όσα έζησε και τονίζει «Ευχαριστώ τον Θεό που σώθηκα».

Ήταν γύρω στις 11:20 το βράδυ όταν έφυγε από την δουλειά της και πήρε τον δρόμο της επιστροφής με το ποδήλατο. Μόλις έφτασε πίσω από το πολυκατάστημα «Jumbo» τότε εμφανίστηκαν γύρω στα 10 σκυλιά και άρχισαν να τρέχουν κατά πάνω της, με αποτέλεσμα η νεαρή Χαλκιδέα να χάσει τον έλεγχο του ποδηλάτου και να βρεθεί μέσα σε κάτι ελιές πριν προλάβει να αντιδράσει. 

«Τα σκυλιά ήρθαν δίπλα μου και άρχιζα να φωνάζω βοήθεια και προσπαθούσα να φύγω. Ευτυχώς γείτονες της περιοχής ήρθαν προς το μέρος μου και στη συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία. Ήρθε το περιπολικό με πήρε και με πήγε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου δέχτηκα τις πρώτες βοήθειες με αντιτετανικό ορό και αντιβίωση», τονίζει η 29χρονη και συμπληρώνει:  

«Εκεί δεν έχει καθόλου φωτισμό ώστε να τα αντιληφθώ νωρίτερα και έπεσα μέσα στις ελιές για να τα αποφύγω. Nα προσέχουν πολύ οι γονείς γιατί πείτε ότι δεν ήμουν εγώ με το ποδήλατο και ήταν ένα παιδί τι θα γινόταν; Ο Δήμος ας κάνει κάτι γι αυτό... Δόξα το Θεό που δεν έγινε τίποτα σοβαρότερο. Οι γείτονες μου είπαν χθες ότι και μια άλλη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από σκυλιά και αυτοί κατάφεραν και τα έδιωξαν».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA