ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Φονικές πυρκαγιές: Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση συγγενών θυμάτων για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατά Αστυνομικών και Αξιωματικών της Πυροσβεστικής

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατατέθηκε η πρώτη μήνυση κατά αστυνομικών και αξιωματικών της Πυροσβεστικής από συγγενείς θυμάτων των φονικών πυρκαγιών της 23ης Ιουλίου που έπληξε την Ανατολική Αττική...

Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται και κατά του Γενικού Γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, του Δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, των υπευθύνων γραφείων Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνος.

Όπως προαναφέραμε η μήνυση στρέφεται και κατά των αρμόδιων και υπευθύνων αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής, αρμόδιων και υπεύθυνων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για την περιοχή της ανατολικής αττικής και κατά παντός υπευθύνου για τα τραγικά συμβάντα.

Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε από τον δικηγόρο Αντώνη Φούσσα, ο οποίος εκπροσωπεί τρεις συγγενείς δυο θυμάτων, οι οποίοι έχασαν τον σύζυγο, πατέρα και τη μητέρα τους.

Με τη μηνυτήρια αναφορά οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν την ποινική δίωξη των υπευθύνων για τα αδικήματα της κατά συρροή κακουργηματικής έκθεσης, της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, του εμπρησμού δάσους από αμέλεια, των σωματικών βλαβών και ότι αλλά αδικήματα προκύψουν από την έρευνα.

#Για γέλια ή για κλάματα; Ο Δήμος Χαλκιδέων ευχαριστεί τον Νίκο Μακρόπουλο για το νέο video clip που γυρίστηκε με φόντο την σκισμένη ελληνική σημαία στη Χαλκίδα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

  Στη πόλη της Χαλκίδας γυρίστηκε πρόσφατα το νέο video clip του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, Νίκου Μακρόπουλου για το καινούργιο του τραγο...