Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Χαλκιδέοι που συνελήφθησαν στη Σκιάθο για τον βιασμό Αυστραλέζας τουρίστριας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Χαλκιδέοι που συνελήφθησαν στη Σκιάθο για τον βιασμό Αυστραλέζας τουρίστριας

Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Βόλου αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους μέχρι την δίκη, οι δύο 30χρονοι Χαλκιδέοι που κατηγορούνται από κοινού για τον βιασμό μιας 32χρονης Αυστραλέζας τουρίστριας στη Σκιάθο (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ με την σύλληψη τους)...

Συγκεκριμένα μια 32χρονη Αυστραλέζα τουρίστρια που έκανε διακοπές στο νησί, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ότι έπεσε θύμα βιασμού από τους δύο νεαρούς, -που κατάγονται από την Χαλκίδα-, έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση, όταν την οδήγησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν.

Καθ' υπόδειξη της Αυστραλέζας τουρίστριας οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι δύο νεαροί και συνέλαβαν τον έναν, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος.

Οι κατηγορούμενοι οι οποίοι έκαναν διακοπές στο νησί, είχαν συλληφθεί και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης είχαν ζητήσει προθεσμία για να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

Πριν λίγα 24ωρα οδηγήθηκαν εκ νέου στον Ανακριτή και εξετάζονταν από το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Οι δύο Χαλκιδέοι φέρονται να αρνήθηκαν κάθε αποδιδόμενη κατηγορία. Υποστήριξαν ότι γνωρίστηκαν με την καταγγέλουσα σε κλαμπ της Σκιάθου και ότι από μέρους τους δεν υπήρχε καμία άσκηση βίας ούτε σωματική ούτε ψυχολογική.

«Ήταν μία συναινετική συνεύρεση μεταξύ ενηλίκων», φέρονται να ισχυρίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι. Ακόμη, υποστήριξαν ότι η μηνύτρια εμφάνισε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και ότι όταν της ζήτησαν να φύγει από το δωμάτιό τους στο ξενοδοχείο, τότε εκείνη κάλεσε την Αστυνομία.

Στον Ανακριτή παρουσιάστηκε και εξετάστηκε και η 32χρονη Αυστραλέζα, η οποία επέμεινε σε όσα είχε αρχικώς καταγγείλει. Η καταγγέλουσα φέρεται να είπε ότι έκανε διακοπές στο νησί του Παπαδιαμάντη μόνη και το βράδυ της Κυριακής διασκέδαζε με φίλες της στο κέντρο του νησιού και με τους δύο κατηγορούμενους.

Η 32χρονη κατήγγειλε ότι σε κάποια στιγμή η παρέα αποχώρησε από το κέντρο με σκοπό να επισκεφτεί άλλο κατάστημα όταν έχασε τις φίλες της.

Οι δύο κατηγορούμενοι σύμφωνα με όσα ανέφερε την οδήγησαν τότε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και στη συνέχεια να την εξανάγκασαν σε σεξουαλικές πράξεις.

Επισημαίνεται ότι η ιατροδικαστική εξέταση που έχει παραγγελθεί στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης δεν έχει ολοκληρωθεί.

Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να γίνει η δίκη.

Συνήγοροι υπεράσπισής τους ήταν οι δικηγόροι Δημήτρης Κωνσταντίνου (από Αθήνα) και η Βασιλική Νιαβή (από Βόλο).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA