Σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για την μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού στις Φυλακές Χαλκίδας - Δείτε τις ανακοινώσεις! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για την μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού στις Φυλακές Χαλκίδας - Δείτε τις ανακοινώσεις!

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού στις Φυλακές Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ την σχετική είδηση)...

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Δικαιοσύνης και η δική του μεταγωγή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού σε αμιγώς σωφρονιστικό κατάστημα υποδίκων.
 
Σημειώνεται ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός ήταν κρατούμενος στα Διαβατά από όπου μεταφέρθηκε πριν από λίγο καιρό στο Νοσοκομείο του Κορυδαλλού λόγω της απεργίας πείνας που πραγματοποιούσε, διαμαρτυρόμενος, όπως ισχυριζόταν, για το καθεστώς απομόνωσης που κρατούνταν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις που εστάλησαν στο EviaZoom.gr:

Η ανακοίνωση της ΝΔ

 

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων τους, αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα. Μια κυβέρνηση ανίκανη και κυνική, που δεν μπορεί να προσφέρει στοιχειώδη ασφάλεια στους Έλληνες, φροντίζει ώστε οι τρομοκράτες να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα».
 
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΝΔ προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών για ακόμα μια φορά. Σε καμία σοβαρή αστική δημοκρατία τα κόμματα δεν αντιδικούν για μεταγωγές κρατουμένων, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Τουλάχιστον σταμάτησε να συνδέει τις μεταγωγές με τις φονικές πυρκαγιές. Θα το χαρακτηρίζαμε και πρόοδο για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA