Και σε ακτές της Εύβοιας: Συνεχίζονται οι έρευνες στη θάλασσα για τον εντοπισμό θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Και σε ακτές της Εύβοιας: Συνεχίζονται οι έρευνες στη θάλασσα για τον εντοπισμό θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά!

96 νεκροί έχουν ταυτοποιηθεί επίσημα εως τώρα, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι η μακάβρια λίστα θα αυξηθεί...

Συνεχίζονται οι έρευνες στη θάλασσα για τον εντοπισμό τυχόν θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά, που δεν έχει δηλωθεί η εξαφάνιση τους ή δεν έχουν αναζητηθεί επίσημα από τους οικείους τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που διασώθηκαν, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν και παρασύρθηκαν στα βαθιά.

Έτσι, οι έρευνες, στις οποίες συμμετέχει η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, έχουν στραφεί εδώ και μέρες στη θάλασσα, και ειδικότερα σε ακτές της Ανατολικής Αττικής, της Εύβοιας αλλά και σε βραχονησίδες. 

Μαρτυρία γυναίκας που διασώθηκε στη θάλασσα: «Μας πήρε το κύμα προς Εύβοια! Υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι προς Εύβοια!»
 
Πρόκειται για πρόσφατη μαρτυρία μίας γυναίκας που επέζησε με δραματικό τρόπο από την φονική πυρκαγιά στην Αττική, πέφτοντας στη θάλασσα και κολυμπώντας για πέντε ώρες, μέχρι να διασωθεί.

«Μπήκαμε μέσα στη θάλασσα, εδώ, οι φλόγες ερχόντουσαν έτσι από πάνω μας, αποκαΐδια στο σώμα, βουτάγαμε, είχα αφήσει την αδελφή μου στο βράχο, ξαφνικά μας πήρε τα κύμα, έφευγε προς τα μέσα, Εύβοια», δήλωσε στην κάμερα του Alpha η γυναίκα, εμφανώς σοκαρισμένη από την περιπέτειά της.

«Αρχίσαμε όλοι μαζί να φωνάζουμε βοήθεια, βοήθεια. Με το που μας ανέβασε πάνω το αλιευτικό, λέω στον καπετάνιο, υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι και είναι προς Εύβοια, εκεί τους πήγαινε το κύμα τους περισσότερους, ειδοποιήστε το Λιμενικό, δεν έχει εμφανιστεί κανένα», ανέφερε.

Η ίδια διευκρίνισε ότι ήταν στη θάλασσα επί πέντε ώρες.

«Ήρθε το πρώτο αλιευτικό, με πήρε μαζί με άλλους, προχωράγαμε όλοι μαζί προς τα πίσω, όπου υπήρχε καπνός, λέμε νυχτώνει, πρέπει να πάμε πίσω. 

Υπολογίζαμε με το φεγγάρι, με τον ήλιο, ό,τι βλέπαμε. Είδαμε ξαφνικά τα φώτα της Ραφήνας. Με το που μπήκαμε μέσα στη Ραφήνα δεν μπορούσε να μας βγάλει το κύμα, ήταν αδύνατον», ανέφερε.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA