Αρχιτέκτονας ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό - Το θύμα του είχε κατασχέσει το σπίτι για χρέη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αρχιτέκτονας ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό - Το θύμα του είχε κατασχέσει το σπίτι για χρέη!

Στην Ασφάλεια Αττικής προσήχθη ως ύποπτος το βράδυ της Τρίτης (25-09-2018) ένας 51χρονος αρχιτέκτονας, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως βασικός ύποπτος για τον φόνο του 57χρονου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ)...

Ο 51χρονος, που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του φαρμακοποιού, είχε οικονομικές διαφορές με τον φαρμακοποιό, οι οποίες αφορούσαν ένα ακίνητο για το οποίο κατέληξαν μάλιστα στο δικαστήριο.

Ο 51χρονος είχε δανειστεί από τον φαρμακοποιό ένα μεγάλο χρηματικό πόσο κι επειδή δεν μπόρεσε να το αποπληρώσει έγινε κατάσχεση του σπιτιού του, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές. Ο Φλώρος κέρδισε το σπίτι με αποτέλεσμα ο 51χρονος, ο οποίος είναι οικογενειάρχης και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, να θεωρεί ότι αδικήθηκε και προέβη σ’ αυτή την πράξη προκειμένου να τον εκδικηθεί.

Ο 51χρονος συνεχίζεται να εξετάζεται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό. Ο δράστης προσέγγισε τον 57χρονο άντρα και άρχισε να τον πυροβολεί την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Η οικογένειά του είχε δηλώσει ότι ο 57χρονος πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών, δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ούτε ο ίδιος τους είχε αναφέρει κάποιο ανησυχητικό περιστατικό.

Παρ' όλα αυτά όλα έδειχναν από την πρώτη στιγμή πως πίσω από την δολοφονία κρύβονταν προσωπικές διαφορές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA