Αυτό είναι το ζευγάρι που σκοτώθηκε στο κέντρο της Αθήνας - Τους εγκατέλειψε οδηγός αυτοκινήτου! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτό είναι το ζευγάρι που σκοτώθηκε στο κέντρο της Αθήνας - Τους εγκατέλειψε οδηγός αυτοκινήτου! (ΦΩΤΟ)

Τον οδηγό του αυτοκινήτου που εγκατέλειψε στην άσφαλτο τον 26χρονο Σοκόλ, αλβανικής καταγωγής και την 23χρονη Βερόνικα, πολωνικής καταγωγής τα ξημερώματα της Κυριακής (09-09-2018), συνεχίζει να αναζητά η αστυνομία...
 
Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ήταν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα όταν σύμφωνα με μάρτυρα που κατέθεσε στην αστυνομία, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος μπήκε στην Αγίου Μελετίου ανάποδα. Εκείνη τη στιγμή ανέβαινε με ταχύτητα ένα μαύρο αυτοκίνητο. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι δύο νέοι βρέθηκαν στο έδαφος βαρύτατα τραυματισμένοι. Ο οδηγός του μαύρου αυτοκίνητου, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία συνομίλησε με τον συνοδηγό και έφυγε από το σημείο. 

Ο θάνατος για τον άτυχο νέο ήταν ακαριαίος ενώ η 23χρονη κοπέλα ξεψύχησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο παρά τις προσπάθειες τον γιατρών. Οι οικογένειες τους απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει ακούσει κάτι να καταθέσει στις αρχές για να διαλευκανθεί η υπόθεση. 
Οι αστυνομικοί για να διασταυρώσουν την κατάθεση που έχουν στα χέρια τους συλλέγουν στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής ώστε να βεβαιωθούν ότι η μοτοσυκλέτα κατέβαινε ανάποδα την Αγίου Μελετίου και ότι στο δυστύχημα εμπλέκεται ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Αυτόπτης μάρτυρας έδωσε στους άνδρες της Τροχαίας τον αριθμό της πινακίδας ενός αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο αλλά δεν προέκυψε εμπλοκή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στο τροχαίο.

Οι δύο νέοι ήταν ζευγάρι στη ζωή. Ο Σοκόλ δούλευε ως ντελιβεράς για να βγάζει το μεροκάματο, ενώ η Βερόνικα ήταν στο τρίτο έτος του ΤΕΙ Μικροβιολογίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA