ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Συνελήφθη γυναικoλόγος που καταγγέλεται ότι αυνανιζόταν ενώ εξέταζε 25χρονη ασθενή!

Ο 55χρονος γιατρός - γυναικολόγος συνελήφθη στη Κρήτη, μετά την καταγγελία που έκανε η 25χρονη ασθενής του...

Ο γραβατωμένος γιατρός που είναι παντρεμένος, «ψάρευε» γυναίκες και μέσω facebook συνομιλώντας αρκετές φορές μαζί τους, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον ώστε να τις εξετάσει.

Όπως υποστηρίζει η 25χρονη, το περιστατικό συνέβη στο ιδιωτικό του ιατρείο κατά την διάρκεια της εξέτασης της από τον 55χρονο που τον συνέλαβε να αυνανίζεται ενώ παράλληλα την εξέταζε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός δεν περιορίστηκε στην εξέταση αλλά προχώρησε στην ψηλάφηση ολόκληρου του σώματος της με αποτέλεσμα να προχωρήσει άμεσα στην καταγγελία και ο 55χρονος να συλληφθεί.

Πλέον, η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης ενώ κατά την διάρκεια της έρευνας έγινε αντιληπτό ότι υπήρξαν και άλλες ασθενείς που κατέθεσαν ότι ο γιατρός είχε την ίδια συμπεριφορά και κατά την διάρκεια των δικών τους περιστατικών.

Ο γιατρός οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον Εισαγγελέα Λασιθίου και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ισχυρίστηκε ότι πράγματι έδειξε ερωτικό ενδιαφέρον στην 25χρονη, λέγοντας ωστόσο πως για ότι έγινε υπήρχε συναίνεση της ασθενούς.

Πληροφορίες: flashnews.gr, cretalive,gr

Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός: Τούμπαρε αυτοκίνητο στο δρόμο Χαλκίδας - Σχηματαρίου! (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:30 το πρωί της Πέμπτης (06-12-2018) στο δρόμο Χαλκίδας - Σχηματαρίου, 500 μέτρα πριν τα ναυπη...