Υπόθεση ομηρίας στη Λαμία: 39χρονος εθνοφύλακας κρατούσε αιχμάλωτη νεαρή Γαλλίδα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπόθεση ομηρίας στη Λαμία: 39χρονος εθνοφύλακας κρατούσε αιχμάλωτη νεαρή Γαλλίδα!

Ένας 39χρονος εθνοφύλακας, που είχε κριθεί ικανός να έχει όπλο και εκτελούσε υπηρεσίες στο ΚΕΥΠ, κρατούσε αιχμάλωτη στη Λαμία μια 40χρονη Γαλλίδα, η οποία κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και αμέσως ενημερώθηκε η Ιντερπόλ...
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος που είχε προσληφθεί από το ΚΕΥΠ για τη φύλαξη αποθηκών, είχε γνωρίσει την 40χρονη Γαλλίδα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση η οποία όμως είχε διακοπεί.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν και πάλι επικοινωνία και την περασμένη Τετάρτη την περίμενε στο Σταθμό Λιανοκλαδίου, απ όπου την παρέλαβε και την οδήγησε σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, στην οδό Παλαιολόγου. 

Το πατρικό του είναι τριώροφο και για να μην τον αντιληφθούν οι δικοί του, την κλείδωσε στο ισόγειο που είναι σαν «γιαπί». 

Όπως υποστηρίζει η 40χρονη Γαλλίδα, την ξάπλωσε στο κρεβάτι, της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, της έδεσε χέρια και πόδια με πλαστικές χειροπέδες, της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι και στη συνέχεια την κλείδωσε σε ένα μικρό δωμάτιο, που υπάρχει στον ακάλυπτο της οικοδομής. 

Τελικά κατάφερε να λυθεί και να επικοινωνήσει με τον πατέρα της ο οποίος ενημέρωσε την Ιντερπόλ. Αφού κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της, ακολούθως πραγματοποιήθηκε έφοδος στην πολυκατοικία και την εντόπισαν στο δωμάτιο που είναι στον ακάλυπτο.

Ο εθνοφύλακας που αρνείται τις κατηγορίες ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (18-09-2018) στον Ανακριτή. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA