Δημοτικό Συμβούλιο: Καταψηφίστηκε η πρόταση Παγώνη για δάνειο 14 εκατ. ευρώ για την Δημοτική Αγορά - Άλλαξε τροπάριο και καταψήφισε ο Καθαροσπόρης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δημοτικό Συμβούλιο: Καταψηφίστηκε η πρόταση Παγώνη για δάνειο 14 εκατ. ευρώ για την Δημοτική Αγορά - Άλλαξε τροπάριο και καταψήφισε ο Καθαροσπόρης!

Καταψηφίστηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η πρόταση της δημοτικής αρχής του Χρήστου Παγώνη να χορηγηθεί δάνειο 14.200.000 ευρώ για χρηματοδότηση του έργου της δημοτικής αγοράς...

Το θέμα αποσύρθηκε καθώς για να εγκριθεί έπρεπε να ψηφιστεί με μεγάλη πλειοψηφία, τουλάχιστον τα 2/3 του δημοτικού συμβουλίου.

Εκτός από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και την Ανεξάρτητη Ελένη Μιτζιφίρη, αντέδρασε και ο πρώην Αντιδήμαρχος του Παγώνη και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος πλέον, Βασίλης Καθαροσπόρης, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως είπε: «Πως μπορεί να αποφασίσει ένα σώμα σήμερα με μία εισήγηση που είναι έωλη γιατί οριστική μελέτη δεν έχουμε, τεύχη δημοπράτησης δεν έχουμε, μελέτη εφαρμογής δεν έχουμε. Βγήκε ένα νούμερο 14.200.000 ευρώ, το οποίο μας τρομάζει όλους. Όποιος πει "πάμε, φύγαμε", δεν το πιστεύει. Πέστε μου ένα λόγο που πρέπει να οδηγηθούμε εκεί. Προτείνω να αποσυρθεί το θέμα από την σημερινή διάταξη. Να έρθουμε με μία άλλη εισήγηση που μπορεί να πείσει και να μην είναι φανταστική , αλλά πραγματική».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA