Έρευνα για συμμετοχή και άλλων αστυνομικών στο κύκλωμα κοκαϊνης - Αυτός είναι ο Αλβανός «εγκέφαλος» σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έρευνα για συμμετοχή και άλλων αστυνομικών στο κύκλωμα κοκαϊνης - Αυτός είναι ο Αλβανός «εγκέφαλος» σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

 
Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξάρθρωσης μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών, στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί, είναι καταιγιστικές...

Ένα μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ) στο οποίο συμμετείχαν δυο αστυνομικοί και εννέα ιδιώτες (τέσσερις ξένοι και πέντε Έλληνες) εξάρθρωσε η αστυνομία, μετά από πολύμηνες έρευνες.

Και οι δύο αστυνομικοί, εκμεταλλευόμενοι την ιδιότητά τους, παρείχαν σε μέλη της συμμορίας πληροφορίες υπηρεσιακού χαρακτήρα (στοιχεία ταυτότητας ιδιοκτητών αυτοκινήτων, καταδιωκτικά έγραφα κ.λπ.) για τη διευκόλυνση της δράσης τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς αστυνομικός (Αρχιφύλακας), ο οποίος υπηρετεί στην Αττική, προμηθευόταν και διέθετε ναρκωτικές ουσίες σε διευρυμένο δίκτυο ατόμων, που από κοινού είχαν αναπτύξει τα μέλη της συμμορίας, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός (Αστυφύλακας), ο οποίος υπηρετεί στη Δυτική Μακεδονία, προμηθευόταν μικροποσότητες ναρκωτικών από μέλος της συμμορίας, χωρίς να έχει εξακριβωθεί ακόμα η μετέπειτα διάθεση τους.

Σήμερα, δόθηκαν στην δημοσιότητα και τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του «εγκεφάλου» της σπείρας των ναρκωτικών που «χτυπήθηκε» το βράδυ της Παρασκευής σε Αθήνα και Θεσσαλία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση.

Ωστόσο αυτό ακριβώς το πρόσωπο και συγκεκριμένα… μία κίνησή του, έχει δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στους «κόλπους» της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι πληροφορίες ανέφεραν από την πρώτη στιγμή πως ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της σπείρας, κατάφερε να ξεφύγει τελευταία στιγμή, λίγο πριν το σπίτι του στην Πεντέλη περικυκλωθεί από αστυνομικούς.

Κι αυτό ακριβώς δημιουργεί τεράστιες υποψίες στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πως ο άνδρας αυτός… ειδοποιήθηκε από κάποιον.

Και μάλιστα όχι από τον αστυνομικό που επίσης συνελήφθη, καθότι ο τελευταίος είχε ήδη συλληφθεί την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης.

Έτσι, λοιπόν, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ΕΛ.ΑΣ. αφήνουν… ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο στο κύκλωμα των ναρκωτικών να συμμετείχαν κι άλλοι αστυνομικοί.

Αστυνομικοί που δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί από τις έρευνες των Αρχών.

Πρόκειται για τον

TAFAJ (ον.) ERIUS του MALO και της SUZANA , ο οποίος γεννήθηκε την 08-08-1988 στην Αλβανία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA