Ο κολλητός της Λίλιαν, Πάνος Καραμούζης απαντά σε δημοσίευμα του EviaZoom.gr - «Είμαι σε προχωρημένες συζητήσεις με κυβερνητικό κόμμα για να κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο κολλητός της Λίλιαν, Πάνος Καραμούζης απαντά σε δημοσίευμα του EviaZoom.gr - «Είμαι σε προχωρημένες συζητήσεις με κυβερνητικό κόμμα για να κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων»

Με αφορμή το δημοσίευμα «Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Μόνο ως αστείο μπορεί να θεωρηθεί η υποψηφιότητα του συνεργάτη της Ζλακώνη με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ», ο δημοσιοσχετίστας Πάνος Καραμούζης που φημολογείται ότι θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, επικοινώνησε με το EviaZoom.gr και ανέφερε πως ήθελε να δημοσιευτεί και η δική του τοποθέτηση, σύμφωνα με την οποία, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με κυβερνητικό κόμμα για να είναι υποψήφιος επικεφαλής συνδυασμού για τον Δήμο Χαλκιδέων...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Προς ενημέρωση των αναγνωστών του EviaZoom.gr θέλω να αναφέρω τα εξής:

«Είμαι σε προχωρημένες συζητήσεις με κυβερνητικό κόμμα για να έχω την στήριξη του, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 για τον Δήμο Χαλκιδέων και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσω τις προθέσεις μου για το αν θα κατέβω υποψήφιος επικεφαλής συνδυασμού», τόνισε ο Πάνος Καραμούζης, ο οποίος δημοσιοποιεί στη συνέχεια τα στοιχεία του βιογραφικού του και της οικογένειας του, προφανώς γιατί θεωρεί ο ίδιος ότι έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του.

«Εργάζομαι εδώ και 18 χρόνια ως ιατρικός επισκέπτης στη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία. Παράλληλα κάνω τις δημόσιες σχέσεις εδώ και 9 χρόνια στο Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης» και όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι είμαι στο καθημερινό μεροκάματο από 16 ετών.

Είμαι το τέταρτο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας που ο μεγαλύτερος αδερφός κατέχει θέση πανεπιστημίακού καθηγητή στο πανεπιστήμιο. Τα άλλα δύο αδέρφια μου είναι αρχομανδρίτες, ο πατήρ Στέφανος είναι προϊστάμενος στην Αρτάκη, και ο πατήρ Ιωάννης είναι ιεροκήρυκας στη Μητρόπολη Χαλκίδας.

Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος σε όλα τα χρόνια της ζωής του και είμαι υπερήφανος που με ένα φραγκόφιαρο και ένα μυστρί κατάφερε να μεγαλώσει και να σπουδάσει 4 παιδιά. 

Δεν κατέχουμε κανένα δημόσιο αξίωμα και δεν μας χαρίστηκε από κανέναν τίποτα. 

Ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη του κόσμου που μόνο από την πληροφόρηση ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος, με έχουν κατακλύσει από μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στο πρόσωπο μου.

Stay Tuned...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA