Κλειστά στις 25 Οκτωβρίου τα Δικαστήρια - Απεργούν οι δικαστικοί υπάλληλοι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κλειστά στις 25 Οκτωβρίου τα Δικαστήρια - Απεργούν οι δικαστικοί υπάλληλοι!

Κλειστά θα είναι τα Δικαστήρια και οι Εισαγγελίες, καθώς και τα Έμμισθα Υποθηκοφυλακεία και Κτηματολογικά Γραφεία της χώρας, την Πέμπτη (25-10-2018), λόγω της 24ώρης Προειδοποιητικής Πανελλαδικής Κλαδικής Απεργίας των Δικαστικών Υπαλλήλων...

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων:

«Τις ημέρες της απεργίας θα υπάρχει Προσωπικό Ασφαλείας, το οποίο (εφόσον δεν υπάρχουν απεργοσπάστες) θα χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τις επείγουσες υποθέσεις στις οποίες ο κατηγορούμενος είναι υπόδικος και λήγουν, σε κάθε περίπτωση, τα όρια προσωρινής κράτησής τους, είναι κρατούμενος με την αυτόφωρη διαδικασία, έχει θέσει τον εαυτό του υπό κράτηση - σε εκτέλεση ποινής, καθώς και στις υποθέσεις και περιπτώσεις πολιτικών, ποινικών και διοικητικών Δικαστηρίων και των Εμμίσθων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων που την ημέρα της απεργίας παραγράφεται το αξιόποινο της πράξης ή το δικαίωμα του πολίτη και της πολιτείας. Όλες οι άλλες δίκες και εργασίες ματαιώνονται. Βεβαίως, όπου υπάρχουν απεργοσπάστες όλες οι εργασίες και οι δίκες θα γίνονται κανονικά με τους απεργοσπάστες» σημειώνει η ΟΔΥΕ.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι απεργούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα συσσωρευμένα προβλήματά τους που παραμένουν άλυτα, όπως υποστηρίζουν, και διαρκώς διογκώνονται.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA